Vopsea de par Syoss

Mereu mi-am dorit sa am parul negru ca abanosul, dar coafeza nu ma lasa sa-l vopsesc  dupa dorinta din diferite motive. Dupa ce am incercat nuantele de blond si roscat m-am gandit si m-am razgandit pana am riscat: m-am facut bruneta. Nu stiam cum imi va sta, dar nu mi-a pasat. Am ales negrul de la Garnier. Varianta in cutie verde era buna din punctul meu de vedere. Chiar si o coafeza m-a intrebat ce vopsea folosesc pentru ca nu iese la spalat. Timp de 2 ani am ramas fidela Garnierului, pana au schimbat ambalajul. Probabil au schimbat si compozitia produsului pentru ca ultimele 2 ture de vopsit au fost dezastruoase. Culoare care nu mai era negrul cel mai negru, culoare care iesea la fiecare spalat de parca ar fi fost un simplu nuantator.
Acum am gasit Syoss, vopseaua de par. O sa incerc si sampoanele Syoss dupa ce se vor goli cele 20 de sticle existente in baie. De ce am cumparat-o? M-a atras ambalajul. Dintre zecile de cutii cu vopsea de pe rafturi doar cutia Syoss m-a atras ca un magnet. Am pus-o in cos fara sa ma uit la pret, sa nu ma intrebati cat costa pentru ca habar nu am.
O luna de zile a stat cutia pe raftul din baie. Zi de zi o vedeam, dar nu imi planificam sa o folosesc. Pana azi ... Am luat cutia, mi-am luat castronelul primit candva de la Loncolor si pensula. Cand am deschis cutia cu vopsea mi-am dat seama ca nu imi trebuie castronelul in care se amesteca cele 2 ingrediente minune. Emulsia fixatoare este intr-un recipient cu aplicator. In acelasi recipient se pune crema din tub, se amesteca bine si e gata produsul care a fermecat femeile de-a lungul timpului. Produsul se aplica foarte usor datorita recipientului si nu mai exista riscul ca vopseaua sa se scurga de pe pensula in cazul in care o luam din castronul special.
Initial mi s-a parut a fi putin produs, ma gandeam ca nu o sa-mi ajunga pentru a-l intinde pe tot parul. Deja incepusem sa aplic vopseaua pe par si ma gandeam unde pot gasi la ora asta un magazin deschis de unde sa pot cumpara inca o cutie. Intr-un sfarsit, produsul mi-a ajuns penstru tot parul. Cele care aveti parul lung, mai bine va cumparati 2 cutii ca sa fiti sigure. Dupa ce am intins produsul pe tot parul am stat cuminte 30 de minute, apoi l-am spalat. Petele de pe gat, frunte si urechi s-au dus odata cu samponul. Nu a mai trebuit sa folosesc nimic pentru a le curata. Intr-un final am uscat parul si rezultatul a fost WOW! o culoare intensa si stralucitoare. Parul este matasos si cu volum, sa vedem cat o sa tina. Da, stiu ca nu asta trebuie sa fie efectul vopselei de par, dar imi place cum arata parul proaspat vopsit. O sa o mai cumpar? Sigur ca da, de acum incolo. Renunt la Garnier fara regrete. Am o noua iubire ... vopseaua de par Syoss.

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014