1,2 si 3 ...

Pentru cine nu stie, si cred ca nu stie nimeni, acesta e al treilea blog al meu. Celelalte doua au facut si ele parte din viata mea la un moment dat.
Primul blog s-a nascut prin septembrie 2008. Am reusit si nu stiu cum am reusit sa-l distrug repejor. Am vrut sa-i schimb template-ul si nu am mai reusit sa postez nimic. Nu mai gaseam functiile de postare/editare/etc. L-am lasat balta. Nu o sa-l sterg, o sa-l pastrez ca amintire.
Al doilea blog l-am facut la indemnul unora de a face un tutorial cu tehnica servetelului. M-am apucat de treaba. Mi-am ales materialele, am facut pozele si ... m-am gandit eu ca ce ar fi sa fac un blog unde sa scriu despre diverse tehnici. Imi facusem multe planuri in legatura cu noul blog. Intamplarea a facut ca am avut ceva probleme rezolvabile si am disparut o perioada din lumea internetului. Cand m-am intors mare mi-a fost mirarea cand am observat ca persoanele care in urma cu putin timp habar nu aveau ce e tehnica servetelului, acum erau mari profesoare. Nu am fost invidioasa, cum ar spune unii. Nu aveam de ce sa fiu invidioasa pe ceva ce eu am explicat cu mult inaintea altora. Dezamagirea m-a facut sa las balta blogul. Abia azi am intrat si am gasit comentarii la care nu am raspuns, nu din indiferenta ci pentru ca nu am stiut de ele. Stiu, e vina mea. O sa postez aici tutorialul la care am muncit atunci si vreau sa mai postez si alte tutoriale. Nu v-ar placea sa invatati sa va faceti singure cercei? Sau sa stiti sa va reparati un colier care s-a rupt?
Al treilea blog e acesta si ii multumesc lui Joice ca m-a ajutat. Nu l-am facut pentru  a-mi vinde bijuteriile ci l-am facut pentru mine. Dar daca cineva doreste sa cumpere ceva sigur nu voi refuza. Aici o sa fie o nebunie totala: bijuterii, tutoriale, ingrijire si make-up (atat cat ma pricep) si o promovare a blogurilor care imi plac. Nu accept schimb de link-uri, nu caut promovare, dar le multumesc celor care imi urmaresc aberatiile si celor care ma adauga in lista de bloguri. La randul meu voi adauga in lista blogurile pe care le citesc cu placere si care cred ca merita sa le cititi si voi.
Cam atat deocamdata.

Pagina ofociala pe Facebook e asta.Nu i-am fost fan, nici nu stiu daca i-am ascultat melodiile, dar melodia asta imi place.

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014