Choco fericita!!!

Va spuneam eu ca review-ul la pensulele Mon-Reve l-am pregatit pentru un concurs. Comentariul in care pusesem link-ul catre blog si catre postarea respectiva nu a fost aprobat, dar comentasem si la alte produse, comentarii care mi-au fost aprobate. Apoi am postat comentariile respective pe pagina unde se desfasura concursul: Femina.ro.
Au trecut zilele si am uitat de concurs. Dar azi am verificat mail-ul blogului pentru ca asteptam un rsaspuns de la o persoana draga mie. Mail-ul asteptat se lasa asteptat sau poate nu o sa ajunga niciodata, dar am primit un altul:


"Felicitari!

Te anuntam ca ai castigat la concursul femina.ro un un Sampon Colored Hair Keune si un Balsam Colored Hair Keune, oferite de www.ProfesionalCosmetics.ro.

Te rugam ca in maxim 24 de ore sa ne trimiti datele de contact (adresa si un numar de telefon) pentru a stabili cum vei putea intra in posesia premiului.

Multumim ca ai participat la concursul nostru si te mai asteptam.

cu drag,
echipa femina.ro"


Au fost 3 premii:

premiul 1: Sampon Colored Hair Keune si Balsam Colored Hair Keune


premiul 2:Set hidratare par uscat Silky: Sampon Nutrix + Balsam fara clatire cu silicon


premiul 3: Set 2 buretei lacrima Mon Reve, Set 10 agrafe, Pila manichiura mica, pensetaEu am castigat primul premiu, abia astept sa primesc samponul si balsamul si sa le testez. O sa fac o pauza la tratamentul Sebum Control de la Farmec sau, cine stie, poate descopar samponul si balsamul minune.Azi am citit cateva sfaturi de la Mihaela Anghel.  Click-uiti sa le cititi si voi. Pentru unele fete pot fi folositoare.
Si am descoperit un nou blog cu sfaturi bune de luat in seama: About Make-up and Fashion.


Inainte sa pun cursorul pe "Publicati postare" vreau sa va zic ca astept poza voastra cu o bijuterie pe care v-ati dorit-o si nu ati putut intra in posesia ei, sa vedem ce putem face.

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014