Pensulele Mon Reve Professionel

,In urma cu aproape un an am participat, fara sa vreau, la un concurs organizat de site-ul Profesional cosmetics. Tema concursului a fost "folosirea corecta a pensulelor de machiaj" si trebuia sa fie descris modul de folosire pt 5 pensule de pe site. Eu habar nu aveam cum se folosesc pensulele pentru ca nu avusesem niciodata o pensula buna de machiaj, in afara unui set de 3,8 lei primit de o prietena. M-a bucurat organizarea concursului pentru ca astfel puteam invata si eu ceva, urmand sa comand pensule si sa le folosesc. Nu a mai fost nevoie sa comand, primele pensule le-am primit castigand concursul in calitate de curios. Fetele descriau pensulele, iar eu puneam intrebari, asa ca pe parcursul concursului organizatorii s-au oferit sa acorde inca un premiu.
Pensulele alese de pe site au fost: pensula pentru aplicarea fardului (3 bucati, dintre care 2 le-am facut cadou), pensula evantai, pensula oblica si pensula fard de ochi rotunda din gama standard.


Pensula evantai este din teijin cu virf inchis, perii sunt fini. Si-a pierdut putin forma din cauza mea pentru ca, atunci cand ma grabesc, imi usuc pensulele cu uscatorul de par.
O folosesc pentru indepartarea fardului cazut pe obraz, prin miscari orizontale de la nas spre tample. Uneori, la un machiaj de seara o folosesc pentru aplicarea highlight-ului pe pometi, pentru a conferi luminozitate si un luciu discret tenului.


Pensula pentru sprancene este din tynex. O folosesc atat pentru sprancene (mai rar) cat si pentru a contura ochii, aplicand gel-liner-ul, cream-liner-ul, sau fardul umed, functioneaza foarte bine si datorita faptului ca este rigida se traseaza liniile usor. Se incepe din coltul interior al ochiului spre cel exterior.
Si la sprancene, se poate obtine forma dorita, folosind pensula si produse destinate sprancenelor (sub forma de gel, fard, ceara etc.).


Pensula pentru aplicarea fardului de ochi este din par de samur chinezesc. Se foloseste pentru aplicarea fardului de ochi cu miscari de "tapetare", culoarea fiind mult mai intensa si rezistenta. 
Avand perii lungi, o folosesc mai mult pentru blending.
In primele doua fotografii apare si pensula de fard de la ELF, pe care majoritatea o au. Le-am pus una langa alta ca sa va formati o parere asupra lungimii perilor. In a treia fotografie apare pensula pentru blending ELF.
Pensula pentru fard de ochi rotunda este din par de samur chinezesc. O folosesc pentru a crea "V"-ul din coltul esterior al ochiului sau pentru aplicarea unei linii subtiri de fard pe pleoapa de jos. Cel mai des o folosesc pentru aplicarea fardului in crease si pentru a blendui cu miscari circulare.
In a doua fotografie am pus-o alaturi de pensula blending ELF.

Acestea au fost primele pensule pe care le-am avut in mana si cu care m-am machiat semi pr(o)(a)f. Dupa aproape un an de zile arata la fel ca atunci cand le-am primit. Nu si-au modificat forma, nu le-au cazut firele de par.

Pensulele le-am castigat in urma concursului, nu le-am primit pentru a face reclama site-ului.
Review-ul l-am facut pentru a participa la un nou concurs unde este premiat cel mai original comentariu. Sa-mi tineti pumnii.

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014