Rasfat, surpriza si dezamagire.

Acum aproximativ o luna, am luat virusul Ebay. Comenzi peste comenzi, nici nu mai stiu ce am primit si ce trebuie sa mai primesc.

Marti am primit un biletel de la posta vamala, chiar imi era dor sa merg pe acolo. Functionarii deja ma cunosc, vamesul nici nu imi mai controleaza coletele.

Cum ieri am fost la lucru si nu am putut ajunge la posta, m-am dus astazi si surpriza a fost mai mare pentru ca doamna draguta mi-a inmanat 4 cutii.

Primul desfacut a fost plicul, l-am desfacut in fata vamesului. Inauntru erau cele 100 de betisoare din fimo pentru unghii. Nu ma asteptam sa le primesc pentru ca le-am comandat in urma cu 2 saptamani. Multe din ele sunt dubluri, dar nu e o problema pt ca nu am ce face cu 100 de betisoare, unele din ele o sa le fac cadou.Al doilea colet era de la Strawberry.com. M-am mirat ca nu era lipit cu scotch, cutia era prinsa cu un snur mov. Am desfacut coletul la vama, dar nu am apucat sa desfac si pachetelul din interior ca vamesul m-a expediat afara. Se vede ca nu fac trafic cu iarba vesteda. :)) Mi-a placut modul in care erau impachetate produsele. Cele doua cutiute cu pudra Laura Mercier erau frumos invelite in hartie de cadou, apoi erau puse printre bucatele de polistiren. Sunt mandra de pudra asta ca nu-mi vine sa o folosesc ca sa nu o termin.Al treilea colet era 120-ulcu nici o pastila sparta. Imi plac culorile, sunt mai intense decat in poza. Abia astept sa testez fardurile. Pastilele sunt putin mai mari decat cele din paleta 88 (eu am warm).
Al patrulea colet nu-l asteptam, a venit ca o surpriza. Am ramas uimita cand am vazut o a doua paleta cu 120 de farduri pe care nu am comandat-o. Nici nu a trebuit sa deschid cutia ca mi-am dat seama ca multe din ele sunt sparte. Le-am numarat acum si 19 pastile din 120 sunt praf si pulbere, din pacate. Paleta asta am vrut sa o dau la un giveaway, daca tot am primit-o, dar arata groaznic. Cu greu o sa o pot reface cat de cat in cazul in care nu va trebui sa o returnez. Le-am trimis un mail si astept raspunsul lor. Pentru giveaway as comanda alta paleta, dar nu stiu daca va ajunge pe cand vor fi 100 de followers ai forumului. Dupa ce vedeti pozele sper sa va dati seama ca sunteti norocoase daca ati primit paleta cu 1-2 pastile sparte.
Incep sa ma ingrijorez pentru ca am cateva produse comandate acum mai bine de o luna si care nu au ajuns. Din primele 12 comenzi am primit doar 5, din care un produs nu a fost ceea ce am comandat.

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014