Castigatoarele concursului Everyday Make-up


Pe data de 1 februarie s-a incheiat concursul de pe blogul lui Roxie. Eu inca de vinerea trecuta am vrut sa aleg castigatoarele, nu stiu ce fost in capul meu, 3 zile mi-au trebuit sa-mi dau seama ca data de 1 e intr-o zi de marti. Am primit multe poze, multumesc fetelor care au participat. Toate sunteti frumoase si va machiati frumos, dar, din pacate, sunt doar 2 premii. Eu cred ca m-am uitat de 20 de ori la poze, m-am gandit si m-am razgandit si nu am stiut pe cine sa aleg, dar a venit momentul sa aflam castigatoarele.

Primul premiu a fost oferit de Choco's Pretty ThingsCea care se va bucura de acest premiu este A.M. Felicitari, Ancutza! 


Al doilea premiu este oferit de Roxie. La premiul asta am visat si eu, dar nu era frumos sa particip la concurs.


De trusulica asta minunata de farduri se va bucura Carmen. Felicitari, Carmen!Va mai amintit cadrele pentru cercei cumparate de curand? Vi le-am aratat intr-un  post anterior. In seara aceasta am facut prima pereche de cercei candelabru. Cred ca sunt cei mai frumosi cercei facuti de mine pana acum.
I-am facut cu un scop anume pentru o persoana care se machiaza frumos si care ne-a trimis mai multe mail-uri cu poze ale machiajelor ei din diferite zile.


Ce credeti, merita perechea de cercei cu cristale Swarovski mov? 


Felicitari, Bianca!

Va fi si in luan februarie un concurs, dar trebuie sa ma gandesc la premii. 

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014