In asteptare ..

E vorba de ceasul Eternal Love de la Avon care astepta o noua bratara. Bratara dubla pe care o avea mi-a placut in catalog, dar m-a dezamagit cand mi-a venit ceasul. Nici nu mai stiu de cat timp sta ratacit prin cutii alaturi de alte ceasuri pe care nu le arunc din cauza ca pentru mine au valoare sentimentala.
Cred ca duminica dimineata am avut ideea de a-i fce o noua bratara, dar m-am luat cu altele si nu am mai avut timp sa-mi pun ideile in practica. Ieri nu am facut nimic in afara de faptul ca mi-am pus in gand sa fac ceasul azi. Dupa vorba aia "nu lasa pe maine ce poti face azi, lasa pe poimaine poate nu mai e nevoie sa faci ceva". M-am trezit de dimineata, trebuia sa ma intalnesc cu o fata frumoasa si voiam sa port ceasul nou.
Am baut cafeaua, am fumat repede o tigara si m-am apucat de treaba. Am facut si am desfacut si m-au durut degetele si tot mare era bratara. L-am terminat in final, dar m-am grabit sa zbor la vama dupa 2 colete. Apoi am pierdut timpul prin oras in cautarea a ceva ce nu am gasit.
Sa va arat si voua ce visez eu de 2 zile timp in care m-am laudat la toata lumea ca am avut o idee geniala.Primul rand e cu margele din plastic si cu margele metalice argintii, al doilea e cu lant cu za mare si cu organza si saten, iar al treilea rand e cu lant cu za mica si cu cristale Swarovski.
Mie imi place cum a iesit si o sa mai fac si altele. In timp ce il faceam vorbeam cu mama la telefon si mi-a zis ca a vazut ceasuri fara bratara asa ca am dat comanda de cateva.
Acum astept sa-mi vina o noua idee geniala.

Baci e abbracci!

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014