Lui Choco ii surade norocul + Premii

Am avut o zi oribila, dar sa trecem peste detalii. Dupa ce am ajuns acasa m-am aruncat pe canapea, am luat notebook-ul in brate si am dat startul la click-uri. Multe mail-uri, multe bloguri de citit si, in sfarsit, pagina de Facebook. Primisem un mesaj de la Sysmed Cosmetice:
Buna ziua,
Ati castigat locul II (http://www.cosmeticenaturale.ro/produse_cosmetica/Corp/Creme_si_unturi_corporale/Unt-de-corp-cu-Papaya-si-Lamaie-519-ro.html) la concursul nostru. Va rugam se ne transmiteti cum doriti sa ajungeti in posesia acestuia (de la sediul nostru sau prin Posta). In cazul in care mai participati la concursurile noastre va rugam sa respectati regulamentul si sa ne trimiteti pe mail numarul de "like". Va multumim pentru participare! 
Nu prea am inteles care e treaba cu numarul like-urilor trimis pe mail. Oricum...
Treaba sta in felul urmator: Gasisem concursul pe net sau am primit un mesaj. Trebuia sa dau "distribuie" pe pagina mea de Facebook, apoi sa primesc like-uri. Nu prea imi amintesc ce si cum am facut, dar am postat despre concurs pe fan page-ul Choco's Pretty Things, multumesc celor care au dat like. 
A doua zi am primit o notificare cum ca a fost schimbata data de inceput a concursului, atunci m-am gandit ca nu am sanse sa castig, am lasat-o balta si am uitat. Dar uite ca norocul a ajuns prin wireless si am castigat un unt de corp, lamaia e aroma mea preferata. Acum astept sa vad cum si cand intru in posesia premiului. 
A doua surpriza din seara asta e o surpriza virtuala. Ii multumesc lui A.M. pentru premiu.  Alte 7 lucuri despre mine:
1. Imi place cum se machiaza Gya si Chatte.
2. Consider ca Josette e cel mai talentat make-up artist.

3. Am invatat multe lucruri de pe blogurile Anca Buzea si La taina despre cosmetice.
4. Cred ca Joice e o adevarata enciclopedie cosmetica (cunoaste aproape, daca nu chiar toate, nuantele de la ojele OPI).
5. Cu greu as putea reproduce un machiaj dramatic ca a lui Roxie.
6. O admir pe Ramona J pentru talentul de a incalci cuvintele.
7. Am patrus tainele make-up-ului dupa ce am descoperit blogul Deei.
etc.

Nu stiu cine a mai primit premiul, il dau persoanelor din lista de bloguri pentru ca imi face placere sa le citesc zilnic.

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014