Venice

Pentru ca se apropie carnavalul de la Venetia. Si pentru ca bijuteriile create astazi imi amintesc de orasul minunat de pe ape. Mi-e dor de o vacanta indepartata, anul acesta cred ca o sa (re)vizitez Venetia. Deocamata ramane sa ma uit la pozele din 2006. Pacat ca nu le am pe laptop sa vi le arat si voua, dar va arat pozele bijuteriilor.

Cercei cu cristale Swarovski. Stiu ca ati vrea sa-i vedeti cu 4 randuri de cristale, dar ii pastrez pentru mine si cerceii lungi nu mi se potrivesc. Inca un motiv ar fi acela ca sunt ultimele cristale de culoare mov.

Colectia personala

Urmatoarea pereche am facut-o pentru o colega. A vrut cercei albastri si ieftini. Maruntelele alea sunt margelute de nisip.


Urmatorii sunt lungi, au cristale Swarovski si lant subtire. Initail am vrut sa pun mai mult lant, sau mai lung, dar am considerat ca arata mai bine daca pun cate un cristal Swarovski la capatul fiecarui lant.

Rezervati

Cu margelutze de nisip aurii. Mi-a placut modelul celor albastri.


Cadre antichizate si margele "cat eyes" de culoare verde.

Rezervati

Cadrele acestea le-am primit de la o amica care isi face singura cerceii. Era pacat sa le las ratacite prin cutii asa ca le-am combinat cu cristale Swarovski de culoare verde inchis.


Nu stiu daca ar fi aratat mai bine cu cristale de 4 mm, dar mie imi place cum se "amesteca" cristalele Swarovski intre ele.


Cadrele au o culoare aurie antichizata, cred ca arata bine cu cristalele Swarovski de culoare verde inchis.


Cerceii astia sunt cei mai lungi, dar mi se par si foarte grei.


Trebuia sa fac si bratari, de parca nu numai asta am facut in ultima vreme.


Vanduta


Si doua coliere.
Primul imi place cum se aseaza la gat, dar e sofisticat. Nu merge la orice tinuta.

Vandut


Acest medalion mi-a placut foarte mult asa ca il pastrez pentru mine.

Colectia personala

Scuzati calitatea pozelor, culoarea cadrelor nu a iesit cum trebuie. La fiecare pereche de cercei cadrele au aceeasi culoare, putin mai inchisa. Cadrele care arata mai deschise la culoare au iesit asa din cauza blitzului. Numai colierele le-am fotografiat fara blitz.

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014