What's in my purse ..Intr-un cuvant: furtuna. Ii multumesc Andreei ca "m-a obligat" ( a se citi taguit) sa-mi fac ordine in geanta. Nu va arat hartiile sifonate culese de pe la banci, magazine si etc sau seringile pe care le arunc in geanta cand plec in graba de la lucru. Intr-o zi am gasit si o branula.
Norocul meu e ca saptamana trecuta mi-am patat geanta cu ciocolata calda si pana am spalat-o si am uscat-o am fost nevoita sa folosesc o alta mai mica, in care putine lucruri stateau obligat ordonate.

Geanta mea favorita e geanta cea mai mare (cred ca in tinerete am avut si mai mari, dar atunci eram in putere si era usor sa le car dupa mine). Are 3 compartimente, doua se prind cu capse si unul cu fermoar.O am de vreo 3-4 ani, dar ramane in topul preferintelor.

- Diverse hartii (care erau in ordine cat de cat) - bonuri fiscale, chitante de la banca/posta, fasiute cu schite de bijuterii/adrese de mail/numere de telefon. Am incercat sa le adun intr-o agenda, dar mereu o abandonez acasa.
- Portofelul albastru l-am primit cadou de la prietena mea. Imi place ca are multe compartimente, numai sa am ce pune in el. O sa-mi mut in el si actele masinii din portofelul maro.
- Portfardul rosu gazduieste 5 lacuri de unghii si o pila pentru ca uneori imi mai fac unghiile la lucru.
- Ochelarii "de fite" putem zice. In 2 ani i-am pus la ochi de maxim 20 de ori. Iarna asta i-am purtat la condus cand nu puteam purta ochelarii de soare.
- Un carnetel, dar nu stiu la ce-l folosesc ca nu mai am pixuri in geanta. Cand aveam pixuri trebuiau sa fie cel putin 3 bucati si niciodata nu gaseam niciunul.


- Gume care nu-mi plac, dar sunt obligata sa le am dupa turele de noapte.
- Servetel intim umed pt la nevoie.
- Antiinflamatoarele se aflau in geanta intamplator. Nu port farmacia dupa mine.
- Rujuri si balsam de buze. De obicei am mai multe, probabil le-am mai ratacit.
- Bijuterii pt ca niciodata nu se stie cand o cunostinta merge la ziua cuiva si nu are idei de cadou. 
- Trei randuri de chei: de acasa, de la lucru si de la masina. Soricelul e cazut la datorie, dar ma salveaza cand dorm in picioare si scap cheile in canal sau cand intru in panica ca nu gasesc cheile.
- Oglinda fermecata care se deschide foarte rar.

- Tutungeria. Din nou, cel putin 3 brichete pe care le gasesc cu greu.

Am uitat sa pozez telefoanele. Nu vorbesc la telefon decat cu mama, care ma suna de 5 ori pe zi, si in caz de urgente majore. Barfele cu prietenele  le le savurez la o cafea, nu cu telefonul la ureche.

In plus mai am in geanta: pachetelul pentru lucru, haine de schimb (tinuta de lucru) sau macar un tricou si sosete.  Altele nu-mi mai amintesc, dar sigur sunt.
Va imaginati toate astea intr-o dezordine totala? 

Pe langa valiza de mai sus, nu plec de acasa fara laptop.


Baci e abbracci!

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014