Yesterday, Today, Tomorrow

Ieri nu am avut spor la margelit, de obicei fac mai multe. Poate din cauza ca stiam ca ma duc la lucru.
Trebuia sa fac o bratara pentru un ceas, asa ca vrand nevrand m-am pus la masa de lucru. E dezordine mare pe ea, mi-am pus in gand sa o reorganizez. Astept momentul in care voi primi locul special pentru margele si margelit.
Dupa ce am terminat bratara pentru ceas mi-am amintit de bijuteriile vazute pe blogul Tizei, muza si sursa mea de inspiratie.  Da, am facut si eu 2 bratari cu lant si organza. Cea neagra imi place foarte mult, cred ca o sa o fac cadou unei domnisorici care si-a exprimat dorinta de a avea o bratara de la mine. E o fata pe care o simpatizez pentru faptul ca vine sa faca practica in spital. Cand sunt pe tura duminica sau seara cand e mult de lucru ea isi sacrifica putinul timp liber pe care il are. O apreciez si sunt mandra de ea.


Cautam niste margele albastre. Gasisem 3, dar stiam ca trebuie sa mai am una prin vreo cutie. Astfel am gasit o bila albastra fara pereche. Imediat am combinat-o cu un lant, saten si organza. Eu zic ca le sta bine impreuna.


Apoi am facut o pereche de cercei. Eram curioasa cum o sa iasa imbinarea sarmei de memorie cu tortita pentru cercel. Inca nu sunt multumita de rezultat, trebuie sa caut o alta metoda.

Cand sa-mi strang dezordinea de pe masa am gasit un suport pentru inel. De cutia cu acrilice fatetate am uitat de mult, era undeva mai in spate si nu-mi sarea in ochi. Am ceva proiecte cu ele, dar astept niste materiale de pe ebay. M-am pus pe facut bucle pana mi s-au rupt degetele, dar am facut inelul.


Mai facusem o bratara. In mintea mea arata mult mai bine, dar nu ma multumeste rezultatul final. Trebuie sa mai modific ceva la ea, inca nu stiu ce. Parca e prea simpla si parca daca ii pun mai multe margele o sa fie prea incarcata.

Mai aveam in plan sa fac ceva ce am lasat pe azi. Azi nu am facut nimic. Am iesit dimineata din tura, am ajuns acasa si am stat aiurea pe net. Sper ca maine sa am dispozitia necesara sa-mi pun ideea in aplicare. Va zic doar ca o sa va placa, dar nu va zic ce o sa fie.
Si am in plan 3 "teme pentru acasa", dar nu stiu cand ma apuc de tutoriale. Sper ca saptamana asta sa am dispozitia necesara, trebuie sa postez mai mult pe blog.
Maine vrea sa fac ordine in cutiile cu margele, stiu ca voi gasi multe frumoase de care am uitat. Si vreau sa fac ceea ce mi-am imaginat ieri.  Sper sa ma tin de planuri. Trebuie sa ma intalnesc si cu Anda care mi-a comandat 2 rujuri Triple Core si un rimel Oriflame. Abia astept sa le primesc.

Baci e abbracci!

Azi ma mandresc! http://makeupforsimi.blogspot.com/2011/02/make-up-valentines-in-love.html

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014