Cercei

Asta o sa fie prima postare pe ziua de azi. Mai am de facut si un tag, postare pe care o tot aman de sambata. Nu mi se pare frumos sa am zile in care nu scriu nimic si zile in care sa am 5 postari  pe blog.
Pentru astazi imi propusesem sa termin bratara inceputa sambata, dar astrele nu tin cu mine.
Vineri am primit un biletel de la vama, asa ca de dimineata m-am infatisat frumusel in fata usii metalice. Din pacate, coletul pentru care era dedicata hartiuta era luat cu 2 zile inainte ca eu sa primesc avizul in posta, dar am ridicat un alt pliculet pentru care urma sa fiu anuntata.
Niste minunatii de cadre comandate pentru cercei candelabru, dar cateva din ele le-am pastrat pentru bratari.  Colierele nu sunt in plan, nu am inspiratie...Bineinteles ca nu am rezistat sa nu-mi insir atelierul pe masa. Am vrut sa fac si un tutorial, dar v-am zis ca astrele nu tin cu mine azi. Mi s-au terminat bateriile la aparatul foto. Nu era un tutorial foarte interesant, voiam sa va explic cum se face o pereche simpla de cercei. Partea aia e explicata si aici.

Sa va arat ce mi-a iesit din minunatele cadre pe care le vedeti in poza.

Cercei pentru Chocolate pentru ca ei ii plac astia mai micuti
Perechea aceasta e inspirata dintr-o poza trimis de SuperficialBeauty pe mail.
La astia m-am gandit ca le trebuie ceva culoare - Swarovski negre
In timp ce faceam pozele mi-a venit o idee geniala. Voi organiza un giveaway zilele acestea. Cred ca maine seara, pentru ca maine e zi de lucru si nu o sa am timp de o postare mai ampla.
Nu v-am zis ca dupa data de 20 va fi un concurs pe blogul Andei Zelenca. Trebuie sa ma gandesc si sa incropesc premiul.

Cum astrele nu tin cu mine, a inceput sa ninga. In primul rand m-am saturat de atata iarna, iar in al doilea rand sper sa fie buna lumina pentru a face pozele pentru tag.


Baci e abbracci!

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014