LEAPSA: Despre blog

Am primit leapsa de la Andreea si de la Doomies, carora le multumesc. Nu prea stiu ce sa scriu despre blog, dar hai sa vedem ...

1. Cand ai inceput sa scrii online?
Banuiesc ca intrebarea se refera strict la blogul de fata? Profilul de blogger il am din 2008 atunci cand mi-am facut primul blog de bijuterii. Nu l-am sters, il pastrez pentru sufletul meu. Prima postare pe blogul asta a fost facuta in Decembrie anul trecut. Imi era destul de greu sa scriu postari pe fanpage-ul Facebook. Nu-mi doream alt blog, nu e usor sa-l pastrezi atractiv si sa postezi zilnic, mai ales pentru o persoana comoda ca mine. Daca m-am stradui mai mult, as avea mai multe postari.

2. Ce te motiveaza sa scrii pe blog?
Nici un lucru nu ma motiveaza sa scriu pe blog ci persoanele care imi lasa comentarii, deci persoanele care imi urmaresc blogul. Noroc ca mai fac cate o promisiune pe la comentarii si asa ma mai aleg cu o postare in plus.

3. Cum reactionezi la comentarii negative?
Cand o sa am mai multe postari sau mai multi cititori, ori poate o sa am o zi mai proasta sau o sa fiu in pana de idei, o sa am parte sa-mi clatesc ochii si cu comentarii negative. Deocamdata nu au aparut nemultumiti in privinta blogului. Sau poate sunt, dar nu si-au aratat adevarata fata?
Abia astept sa apara si comentariile negative, nu stiu cum voi reactiona la ele.


4. Care a fost ideea initiala de la care ai pornit? 
Nu a fost o idee initiala. La inceput facusem fanpage-ul unde sa-mi adun pozele vechi si noi si care vor urma. Peste ani, cand va trebui sa povestesc nepotilor, trebuie sa le am pe toate intr-un loc. Blogul a fost facut intr-un mod "fortat", cum am scris si la prima intrebare. Pe un blog e mai usor sa aberezi.


5. Ce fel de linkuri tii in blogroll?
Doar link-urile care ma intereseaza si blogurile pe care vreau sa le citeasca si alte persoane. Pe scurt, blogurile care merita citite. Nu fac schimb de link-uri. Daca ma intereseaza un blog, il adaug in blogroll din proprie initiativa. Daca cineva m-a adaugat in blogroll, ii multmesc si atat.

6. Cum te-a schimbat pe tine blogul?
Poate am devenit mai cinica cand am vazut cum decurge jocul in culise? Nu cred ca m-a schimbat in vreun fel. Oamenii nu se schimba decat daca au un motiv bine intemeiat.


7. Ce asteptari ai in viitor de la blogul tau?


Ar trebui sa am asteptari de la persoana din spatele blogului, adica de la mine. Blogul nu poate face nimic singur. Sa spunem ca as vrea ca peste noapte sa se inmulteasca tutorialele.

Poate suna ciudat, dar nu-mi doresc sute de followeri care sa nu urmareasca blogul sau sute de inscrieri la giveaway-uri.

8. Cat despre cititorii/vizitatorii acestui blog?
Ii astept sa-mi trimita pe mail poze cu bijuteriile facute de ei.

Dau lepsa la Carmen, Karmn B, Byutzika, Irinuk, Pixie&Pinkie, Iguanitza, Roxie, Simi, YellowJade si cui ma vrea sa-l preia.

Baci!
Am de facut niste bratari mult asteptate.

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014