Premii + Palavrageala

Ce fac fetele? Eu sunt tot in butoiul cu melancolie. Azi ma gandeam sa incep o cura cu vitamine. Zilele astea nu am bijuterit nimic, dar am pregatit o postare foarte, foarte, foarte lunga. Nu va zic despre ce e vorba, stiu ca v-am facut curioase. Nu e despre bijuterii, make-up, produse sau ce ati mai citit pana acum pe blogul meu ci ceva nou. Nu ii dau share pentru ca inca nu e gata si nu ma pot hotari daca sa fie o postare sau mai multe.
Hai sa trecem la subiectul din titlul postarii.
De la Andreea Si Chatte am primit 2 premii virtuale. Sunt primele mele premii virtuale

Multumesc, fetelor! :*

In continuare nominalizez 5 persoane. Cred ca toata lumea a primit premiile, dar o sa-l dau mai departe blogurilor pe care le citesc cu drag, sa vedem daca ma pot limita la 5.
Deea, Camelia, Anca Buzea, Joice, Andreea, Anda, Karmen, Lauren, Doomies, Simi, Irinuk, Tiza mea, Byanca, Gya, Libertat, Roxie, Amalia, Pinkie&Pixie, Iela, sper ca nu am uitat pe nimeni, iar ordinea este alfabetica. Pe principiul 1+2 fac 5, am nominalizat doar 5 bloguri, da?
Tocmai mi-am dat seama ca trebuie sa reorganizez putin lista de bloguri.

Al doilea premiu nu mai este unul virtual. Am castigat giveaway-ul de pe blogul Amaliei. Pe Amalia am descoperi-to acum cateva zile si imi place sa-i citesc postarile. Am participat in joaca si am castigat pe bune.


Iar incep sa-mi fac planuri. Trebuie sa va povestesc despre un produs pe care l-am cumparat de curand si care nu numai ca imi place, dar face si bine tenului meu. Dar de cateva zile ma tot gandesc daca sunt eu cea in masura sa faca review-uri unui produs... Mai am multe de invatat despre beauty.
Apoi ma gandesc ca ar fi vremea sa fac un tutorial, dar inca nu stiu la ce. Daca imi trimiteti o idee pe mail nu ma supar. Si trebuie sa pun in practica tehnica nodurilor buclucase. Ar trebui sa termin si bratara aia inceputa acum vreo 2 saptamani si care e tot pe jumatate facuta.
Prea multe de facut, nu stiu cu ce sa incep ... cred ca incep cu un mic giveaway (v-am promis eu unul acum ceva timp).

Bacci e abbracci!

PS: mi-am amintit ca am de facut si cateva tag-uri, nici nu mai stiu cate si de la cine. Unul e despre colectia de cercei, unul cu intrebari si inca unul pe 30 de zile.

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014