Site-uri materiale pentru bijuterii

Asa ca un fel de introducere...
Va multumesc pentru comentariile frumoase care ma incurajeaza sa fac mai multe tutoriale si bijuterii. Sper ca maine sa am timp sa fac bratara pe care o visam asta noapte la ora 1.
Pana una alta va fac o lista cu site-urile de unde va puteti comanda materiale pentru bijuterit. Promit si o lista cu cateva site-uri unde puteti gasi tutoriale.

Site-uri de pe care am comandat - in ordinea preferintelor mele

www.allex.ro 
De pe site-ul asta imi comand inchizatorile inimioara. Comenda vine in aproximativ o saptamana, produsele sunt de calitate. Nu am avut probleme decat la o comanda, dar fetele care se ocupa de comenzi au acceptat sa discutam. Era o greseala atat de minora incat a fost trecuta cu vederea.


http://pasiunedemargele.ro
Pe site-ul acesta gasiti materiale deosebite. Sunt anumite chestii care nu se gasesc pe alte site-uri.


http://lucille.ro
De aici merita sa comandati margelute ieftine. Chiar daca au sub 8 mm dimensiune, dar sunt frumos colorate si la preturi mici. Pentru o incepatoare e important sa aiba multe margele vii colorate. http://www.simoshop.ro
Aici puteti comanda semipretioase de toate formele si marimile.

http://www.margeleonline.ro
Acum astept o comanda de pe acest site. Mai multe nu pot spune deocamdata, dar miercuri am facut comanda, iar vineri am primit mail ca a fost livrata.

http://cristalshop.net
De aici am comandat Toho pentru a face bratari tesute, dar azi am realizat ca Toho comandate de mine sunt de fapt niste margelute de nisip mai calitative. Conform definitiei, toate margelele Toho ar trebui sa aiba aceeasi dimensiune, lucru pe care nu l-am observat la ce am eu.

http://www.margelutze.ro
Aici gasite multe materiale si ustensile pentru lucrul cu fimo, dar merita sa va uitati si dupa materiale pentru beading. Pentru cele care locuiesc in Constanta, domnita care se ocupa de site e dispusa sa se intalneasca cu voi ca sa cumparati materialele.

http://margele.net cu magazin in Oradea
O varietate de margele. Ce nu-mi place la acest site: ma loghez, adaug produse in cos (mie imi place sa iau categoriile la rand si asta dureaza ceva timp), umplu cosul si cand vreau sa dau comanda imi cere sa ma loghez din nou. Normal ca pierd continutul cosului.
Am trimis un mail celor care se ocupa de site, dar am fost tratata superficial. Singura rezolvare a problemei ar fi sa fac comanda in 15 min, timp care mie nu-mi ajunge sa click-uiesc tot site-ul. Superficialitatea cu care am fost tratata nu ma lasa sa mai fac o viitoare comanda. Are balta peste ...

http://margelesibijuterii.ro
O singura comanda am avut, nu-mi amintesc prea multe. Dar sigur nu au fost probleme.

http://www.breslo.ro 
Poate nu stiati, nu se pot comanda doar bijuterii ci si materiale. De aici am comandat cadrele pentru cerceii din postarea Venice. Eu am comandat de la un vanzator serios, dar nu bag mana in foc pentru ceilalti.

De pe urmatoarele site-uri nu am comandat niciodata.

http://www.margelesipaiete.ro


http://www.margelesiaccesorii.ro
Pentru motivul ca au o comanda minima de 120 lei.  Daca mie imi trebuie 100 de zale si 2 tortite de ce sa fac comanda de minim 120 lei ca sa le pot avea?

http://www.margele-elisa.info
La un moment dat facusem o comanda, dar acea comanda nu a fost expediata. A urmat si un schimb de replici pe un forum, normal ca vina era a mea. Nici nu am revenit pe site, pe principiul ca pestele se inmulteste.

http://www.margele-bijuterii.ro

http://www.e-margele.com

http://margelatu.ro

http://www.cufarulcumargele.ro 
    
http://www.adelinebijoux.roVa pup si ne citim maine!

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014