TAG + Mini giveaway

Doomies s-a gandit ca trebuie sa facem cumva sa aducem primavara mai repede (macar in suflete) asa ca ne-a taguit sa realizam un make-up sau un outfit reprezentativ. Eu nu fac nici make-up, pentru ca mai am multe de invatat inainte sa-mi arat ochisorii pe aici, si nici un outfit pentru ca nu am atatea idei incat sa-mi asortez dulapul de haine.

Dar ... am adunat culorile si florile primaverii si au iesit un inel, o bratara si o pereche de cercei.

Inel 

Bratara

Cercei

Cum vi se par? Mie imi plac foarte mult. Cu greu ma voi desparti de ele pentr ca inelul sau bratara vor fi ale unei cititoare careia ii plac.

Puteti alege inelul sau bratara, trebuie doar sa va spuneti dorinta intr-un comentariu la aceasta postare si sa-mi lasati o adresa de mail.
Castigatoarea o voi alege duminica seara cu ajutorul lui Random.org si va primi bijuteria pe care a ales-o impreuna cu cerceii.


UPDATE: 
La giveaway - voi lua in considerare doar comentariile care contin si adresa de mail.

La tag -  am uitat sa-l dau mai departe catre: Anca Buzea, Joice, Roxie, Andreea, Anda, Byutzik, Lauren, Irinuk, Iguanitza, Gya, Bondarica, Chatte, Ramona J, Karmen B, Deea, Libertat, Simi, Dodo, Iela. Nu mai caut link-ul fiecareia, le gasiti in lista de bloguri.

Baci e abbracci!

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014