Alte planuri

 Hello, hello!

Nici macar de tag-ul de 30 de zile nu ma pot tine. Sunt prinsa intr-un proiect important, sper sa-mi iasa pasenta pana maine seara.  O sa vi-l povestesc in poze, cand o sa fie gata toate. 

Vreau sa fac si un tutorial nou, mi-ar prinde bine o idee de la voi. Imi trebuie pozele pentru a ma inscrie la un concurs. Cele pe care le am deja nu ma multumesc 100%.

Maine, adica azi, sper sa fac postarea cu review-ul BB Cream-ului.

Tot primesc intrebarea ce materiale de baza se pot cumpara la o prima comanda de margele. De mult timp m-am gandit sa fac postarea asta, dar nu stiu cum sa o abordez. Exista mii de materiale si de modele, nu le-as putea cuprinde pe toate intr-o postare.
O sa iau un site la puricat si in functie de ordinea in care apar materialele pe site-ul respectiv o sa le ordonez si eu.  Nu as vrea sa iau pozele de pe net. Pozele respective ori apartin site-urilor si nu vreau sa le fac reclama, ori apartin colegelor mele care nu ar fi de acord sa-si vada pozele pe blogul meu. O sa incerc sa fac poze cat mai clare materialelor pe care le am eu, mi s-ar parea cel mai corect.

Intrebarea e: sa incerc sa le grupez pe categorii/tehnici sau sa le includ pe toate intr-o postare? Si vreau sa va mai zic ca azi am primit o veste buna. Sunt castigatoarea giveaway-ului organizat de Betty. Voi primi pensula F80 de la Sigma.
Multumesc Betty pt premiu! 


Si trebuie sa va mai zic ca am una, doua surprize pentru voi, dar ramane ca saptamana viitoare sa vedeti despre ce e vorba.

Baci e abbracci!

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014