BB Cream

O postare intarziata, dar cred ca o asteptati de ceva vreme. Am incercat sa fac si cateva fotografii, nu sunt de o calitate buna, dar va puteti face o idee.

De BB Cream am aflat pe blogul Cameliei, cred ca in luna ianuarie a scris postarea respectiva. Am cautat pe ebay si am gasit mai multe firme, dar am ales Shills deoarece era cea descrisa de Camelia. A costat 3,7$ si a ajuns in 4-5 saptamani. Acum am comandat una cu 5,7$, deci pretul poate fi diferit. Fara a licita se poate cumpara la pretul de aproximativ 13$, nu mi se pare exagerat de scump, comparativ cu un fond de ten luat de la noi.


Urmatoarea descriere e luata de pe Ebay

Description:


BB Cream (also known as Blemish Balm) is the much raved product that everybody is talking about in Korea, Taiwan, Hong Kong and the whole world!!! BB Cream was first used as an after treatment care product to cover the redness for people who underwent laser surgery. It contains healing properties that helps to conceal and protect the healing skin yet at the same time encourages skin regeneration!


The excellent result achieved was talked about and soon enough, Korean actresses started using BB Cream in their daily makeup routine to help achieve that natural flawless look! Use BB Cream to replace your make-up base/primer, concealer and even foundation! It's not only a foundation - it's a foundation with healing properties!

BB Cream makes a clean and natural skin tone by being absorbed into your skin with a soft feel of use. This enables speedy makeup because of not needing to apply makeup base or foundation. 
This BB Cream is specially formulated for normal and oily skin and comes with a matte finish. The shade is fair and more suitable for ladies with lighter skin tones.

6 in 1 BB cream UV protection SPF50 PA+++, skin whitening, oil control, moisturizer, concealer, makeup base all in one.

Refreshing & Mositurising Tonic which regulates the skin's PH & Restores its uniform color.

Weight: 50 ml

Ingredients: 
Gingko - anti-oxidant
Licorice - soothe sensitive skin, helps to even out skin tone
Vitamin C - whitening, anti-oxidant
Green Tea - control oil

De cand am BB Cream, am renuntat la fondurile de ten. Cele pe care le aveam le mai folosesc din cand in cand, dar sunt hotarata sa nu mai cumpar altele. Tenul meu are o nuanta foarte deschisa, pete de la zgaibe, puncte negre si nu cred ca sunt multe persoane care au tenul perfect.

Am incercat sa fac poze la incheietura mainii, dar a doua poza nu e foarte clara.Sa nu va obisnuiti cu moaca mea, dar nu va mai aparea asa des pe aici.

Asa arata minunata crema din tub.  
Eu folosesc o cutie Petri pe care o curat cu lotiune tonica inainte si dupa utilizare, iar  dupa 2-3 folosiri o spal cu solutie (apa, sampon, spirt.. stiti voi)  de curatat pensule.
Cantitatea pe care o vedeti in poza e de ajuns pentru o aplicare.


Majoritatea din voi poate aveti fdt-ul Colorstay, eu am nuanta 150 Buff. Stiu ca nu se pot compara, unul este lichid, unul este crema, dar am vrut sa va faceti o idee.


De cand am F50 am uitat de celelalte pensule, dar puteti aplica BB cream cu degetele, cu bureteii sau cu orice pensula destinata aplicarii fondului de ten.

Pensula e murdara de la Colorstay, am riscat-o saptamana trecut si desi am spalat-o imediat tot a ramas patatata.

Urmeaza suprafata de tencuit - moaca mea plina de pete. (ce bine ca nu e o poza clara! :)))
 

 Asta e rezultatul dupa ce am aplicat Bb Cream-ul.Se pare ca F50-ul meu lasa fire de par, dupa ce l-am laudat atat. Ciudat ca pana aseara cand am facut pozele nu am vazut nici un fir pe fata mea.Da, BB Cream lasa o pelicula lucioasa, dar cu putina pudra (eu folosesc Laura Mercier, L'Oreal sau ELF) luciul nu se mai observa si nici nu reapare pe parcursul zilei. 
Astea sunt pozele de final. Nu e o postare despre machiaj asa ca ignorati-l. 
Pentru machiajul fetei nu am folosit corector sau anticearcan. Doar BB Cream, Shimmer Brick Blonde Essence si pudra Laura Mercier.
Concluzii:

1. Crema se poate aplica cu degetele, bureteii sau pensula, aplicarea este usoara.

2. Acoperirea este medie, nu cred ca se gaseste fondul de ten cu o acoperire perfecta. Nu incarca tenul si nu are efect de masca.

3. Cearcanele mele seamana cu santurile de santier, fara colagen nu cred ca ar fi mai putin vizibile. Pentru persoane cu cearcane mai putin pronuntate, poate va avea o acoperire mai buna decat la mine. 

4. Crema e dotata cu SPF 30, dar am vazut si cu SPF50. 

5. Nu stiu cate nuante exista pe piata, probabil conteaza si numele cu care e semnata. La Shills au o singura nuanta, dar am inteles ca se adapteaza nuantei tenului. Totusi nu o recomand celor cu tenul inchis sau bronzat. Amelia imi spune ca sunt mai multe nuante existente pe piata, mai exact 2.

6. In comentariile lasate la postarea Cameliei am citit ca dupa o folosire indelungata ar disparea petele de pe fata. Pot spune ca de aproximativ 2 luni si jumatate, de cand o folosesc, nuanta tenului meu s-a  uniformizat si petele au mai disparut. 

7. Rezistenta - da, cel putin cateva ore si nu se aduna in liniile fine de sub ochi sau riduri.

8. Pretul este decent, singurul incovenient e ca trebuie sa o comandati de pe Ebay.

Cateva din fotografiile pe care vi le-am prezentat sunt decupate, dar niciuna nu a suferit modificari majore. Nici nu ma pricep la editat poze.


Nu stiu cat o sa va folosesca postarea mea, nu il consider un review ci doar o parere a mea despre un produs. Nu sunt capabila sa fac review-uri adevaratae, mai am de invatat multe pana atunci.


Bacci e Abbracci!


Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014