Din cursul zilei

 Chocolate ori dispare ca magarul in ceata, ori va cicaleste cu postari consecutive. Trebuie sa o suportati.  :D

Dimineata m-am intalnit cu Anda. Imediat cum am iesit din tura, m-am indreptat spre locul de intalnire. M-am ales cu .. 2 tusuri Oriflame albastru si verde, ascutitoare pt creioanele mele Jumbo de la Nyx, un lac de unghii auriu, creionul Shock(ant) de la Avon de care sunt curioasa daca stie sa faca si masaj de e asa laudat. Poza nu vreti pentru ca nu am.
 Apoi am fugit spre vama, de fapt am invartit volanul masinii. :)) Tiza mea Ramona mi le-a aratat acum ceva timp pe Ebay si era imposibil sa nu le comand. Cred ca azi am mai comandat cateva pe langa alte cele necesare si pe langa mult doritele semne de carte. Dupa ce mananc pastele carbonara pe care le astept de o ora, scot cufarul cu margele si ma apuc de treaba. Masuta de lucru pentru bijuterii inca nu e gata, iar cutiile cu bile colorate nu sunt la locul lor deocamdata.


Cand m-am trezit de dupa-masa m-am suit pe matura si am dat un zbor prin oras. Am fost la reprezentanta Farmec, trebuia sa cumpar niste produse pentru sustinatoarele echipei Pretty Girls

Pentru cumparaturi de peste 50 de lei mi-am putut alege un cadou din partea Farmec. Am ales un gel exfoliant de la Gerovital Plant si sper sa nu fiu dezamagita de el.


Am incercat sa fac cateva poze in magazinul Farmec, dar pentru asta am nevoie de permisiunea celor de la Cluj.


Coletele sunt facute, maine dimineata ma infatisez la posta pentru a le trimite.

Coletul pentru Dovlecel21 din partea Pretty Girls + o surpriza care nu apare in poza.

Plicul cu mostre este pentru o domnita

Baci e abbracci!


UPDATE pt Ami: In fotografii nu se simte mirosul, dar e unul placut. :))
Aspectul ...


Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014