Drumul spre Sighisoara

... se face cu pasi mici.
Primul pas a fost inscrierea blogului in campania de testare Gerovital Plant. A fost simplu, dupa ce am scris adresa de mail, am primit o invitatie virtuala, dar frumos tiparita. Datele despre blog, contul de Facebook si Twitter au fost importante si trebuiau completate in formularul de inscriere. Apoi am asteptat data de 01.04.2011, dar nu pentru ca e ziua pacalelilor.


Pentru al doilea pas facut trebuie sa le multumesc celor din echipa Farmec, care au acceptat ca Choco's Pretty Things sa faca parte din cele 15 bloguri care sa promoveze produsele din noua gama cu extract de floare de colt. Intuitia mi-a spus ca trebuie sa-mi formez echipa, inca dinainte de a fi afisate cele 15 bloguri participante. Pe principiul "cine nu risca, nu castiga" le-am trimis mail catorva bloggerite. Raspunsul lor a fost pozitiv, au acceptat sa faca parte din echipa Pretty Girls, sa testeze noile creme si sa isi spuna parerea. Ne uneste dorinta de a ne vedea la Sighisoara.

Va prezint echipa Pretty Girls (in ordinea numerelor de pe tricou):

2. Ami
10. Roxie

Invitat special al grupului este Dovlecel21.

Acum facem ce de-al treilea pas. Azi e ultima zi in care pot trimite adresele si numerele de telefon, pentru ca cei din echipa Farmec sa ne poata trimite coletele.

Mai sunt 2 pasi de facut. Al patrulea pas e cel mai mare si mai important. Trebuie sa testam produsele pe care le primim, sa impartim mostrele, sa culegem feedback de la prietenele care ne ajuta la testare, sa implicam cat mai multe persoane si, cel mai important, sa facem cunoscute noile creme Gerovital.

Acestea sunt produsele cu care ne vom rasfata si despre care va vom povesti:

 • Lapte vitaminizant demachiant

 • Cremă hidratantă

 • Ser contur ochi şi buze


  Minimostrele din fiecare crema le vom imparti la prietene si la persoanele care doresc sa le incerce. 

  Ultimul pas depinde de noi, ca echipa, si de modul in care convingem echipa Farmec sa ne aleaga castigatoare. Premiul cel mare este o "excursie" de un week-end la Sighisoara, unde vom putea invata de la specialistii Farmec cum sa ne ingrijim tenul.

  Bagajul e deja facut pt ca am plecat la drum cu optimism. Vreti sa ne sustineti in aceasta "calatorie"?

  Sharing is caring

  Choco's Pretty Things © 2014