F50 Sigma + Giveaway Beautylicious

De curand am achizitionat pensula F50 de la Sigma. Pe site-ul oficial nu era disponibila, dar am avut noroc ca Ioana sa o aiba in stoc.
Va spun de la inceput ca e cea mai scumpa pensula pe care o am, dar si cea mai buna.

La inceput, foloseam degetele pentru a intinde fondul de ten. Rezultatul era satisfacator, dar mereu tindem spre perfectiune. Apoi am aflat ca pensula aia mica pe care o aveam de la YR se numeste kabuki si poate fi folosita pentru aplicarea fondului de ten. Mi-a placut cum aplica produsul, asa ca mi-am comandat kabuki Studio ELF.

Prima am facut-o cadou si a doua m-a dezamagit. Intre timp imi comandasem pensula pentru fond de ten de la ELF, gama Essentials.


Parca trebuia sa o "arunc" in toate partile pentru a acoperi fara sa se vada. Intelegeti ce vreau sa spun? Toate ne dorim sa nu se observe ca nu am folosit fond de ten si ca suntem posesoarele unui ten impecabil. Urmele si liniile trebuiau retusate cu kabuki, asta inseamna ca pierdeam timp (acum am inteles de ce intarziam dimineata la lucru :)) ).  Eram nevoita sa folosesc 2 pensule pentru a aplica un produs incapatanat de vizibil.
Stiam de pensula stippling, dar nu visam la ea, nu mi-o doream. Pana nu am vazut postarea Camelcutei. Din momentul ala am stiut ca trebuie sa am pensula bicolora si am inceput sa ma interesez cum, cand, de unde o pot achizitiona. In balanta era pensula EE de pe Make-up Shop si F50 de la Sigma.
Am facut "sapaturi" pe cabluri de internet si am avut norocul sa gasesc persoana care avea ambele pensule si mi-a recomandat-o pe cea de la Sigma. Stiam eu ca trebuie sa am incredere in Roxie.
Dupa cum am spus, am dat comanda la Ioana, pentru ca nu am gasit-o pe site-ul oficial. Pretul era aproximativ acelasi. Avantajul a fost ca pensula a ajuns in 3-4 zile si nu in 3-4 saptamani.

Sigmabeauty:                                    Sigma blog ro (Ioana)
Pret: 16$                                                         67 lei
Shipping: 5,64$                                               10 lei
TVA la vama: aproximativ 10 lei                        fara
Total: 75 lei                                                     77 lei (eu am platit 70 lei pt ca am  mai comandat una si am impartit taxele postale)


De ce ador pensula? 
In primul rand pentru ca se usuca rapid. Dupa 3-4 ore de la spalare, pensula putea fi folosita. Doar 2-3 fire i-au cazut in timpul spalarii, dar consider ca e normal. 
Am aplicat, cu ajutorul ei, BB cream, care e un fel de crema colorata (o sa va vorbesc si despre), apoi am aplicat un strat de fond de ten L'Oreal. Teoretic, daca aplicam BB Cream in loc de fond de ten si nu primer, au fost 2 produse de acelasi tip. Unul sub forma de crema si unul sub forma lichida. Ambele au fost aplicate mult mai repede decat cu pensula normala de fond de ten, acoperirea a fost mai mare si am impresia ca tencuiala a rezistat mai mult timp pe fata decat de obicei (trebuie sa mai testez asta). Cred ca din cauza faptului ca aplic mai putin produs pe pensula, cele 2 straturi nu s-au observat. Analiza a fost facuta la lucru, unde am lumina buna pentru a observa cum se comporta un produs.

Alte surse:
Adyna a facut un review la pensulele Elemental Estethics de pe Make-up Shop.
Passagera ne arata colectia ei de pensule pentru aplicarea fondului de ten.
Preferata lui Ami e pensula F80 de la Sigma, dar ne spune si despre alte metode folosite de ea pentru aplicarea fondului de ten. 
Iguanitza e nemultumita de pensula F0.

RIP (02.06.2012)

Daca va doriti o pensula de la Sigma, va dau o veste buna. Betty organizeaza un giveaway pe blogul ei si ofera ca premiu pensula F80 de la Sigma.

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014