O alta perere despre campania Gerovital

Nu o sa fac un review produselor primite spre testare, sunteti satule de atata Farmec. Dar inainte de a se incheia campania vreau sa-mi spun si eu parerea.

Nu a fost o campanie originala. Daca unul din grupuri si-a facut fan page, si-au facut si restul. Dupa ce a aparut primul blog tematic, a aparut si al doilea, si al treilea si tot asa. Sunt chiar foarte curioasa ce se va intampla cu blogurile respective. Vor fi abandonate sau ... ? "Wow! Ele au badget. Hai sa ne facem si noi!"
A fost o campanie obositoare pentru unele blogerite implicate. Nu e usor sa respiri Farmec la orice pas. Si a fost o campanie plictisitoare pentru cele care nu au fost vizate sa participe. Pentru fiecare, blogosfera e un loc de recreere. Dai click-uri, citesti 2-3 postari si apesi X din colt. Cred ca mare le-a fost socul sa deschida blogger-ul si sa citeasca numai Farmec si postari despre Farmec.
Cine si-a dorit tot tam-tam-ul asta? Compania Farmec sau blogeritele cu Farmec? Asta o sa vedem dupa ce va fi aleasa echipa castigatoare. Intre noi fie vorba, mizez pe Buburuze si le sustin deoarece au facut exact cum au vrut cei de la Farmec.(Dea, Choco si fetele iti tin pumnii si sa ne aduci poze de la Sighisoara :*)


M-a dezamagit faptul ca aceasta campanie a impartit blogosfera in doua parti si ca a plictisit cititoarele. Daca nu era vorba de un premiu poate nu ne mai acuzam atat intre noi. "Daca nu ti-a priit crema, de ce desfiintezi produsele?" sau "Daca le-ai primit gratis, normal ca le faci review pozitiv." Chiar merita sa ne atacam una pe alta pentru niste produse pe care ne permitem sa le cumparam?
Sau razboiul dintre noi e pentru premiu? Sau acum ne-am dat pe fata care ne suportam si care nu?
Pana acum fiecare grup si-a vazut de treaba, iar in ultimele 2-3 zile am inceput sa ne improscam cu noroi. PENTRU CE?

Imi pare rau ca m-am inscris in campania asta sau imi pare rau ca am fost aleasa. Si imi pare rau sa vad cum s-a transformat blogosfera in ultimele zile.


Vreau sa le multumesc fetelor mele (mi-au dat drept de proprietate asupra lor), le multumesc ca au fost alaturi de mine si ca nu au renuntat. De fapt, eu am renuntat inaintea lor, dar ele si-au vazut in continuare de postari si de testarea produselor. Le apreciez pentru faptul ca au fost unite si au avut aceeasi parere mereu. Pentru mine faptul asta a contat mai mult decat o crema sau o campanie.
Ii multumesc Simonei pentru sustinere si pentru videoclipul facut pentru noi. 

Inca din data de 13 aprilie am vrut sa scot grupul din campanie, nu stiu de ce nu am facut-o. Deocamdata ma gandesc ca o sa completez formularul de evaluare cu cele cateva link-uri pe care le avem deja, dar pana luni seara se pot intampla multe, nu se stie cum va bate vantul.


Datorita faptului ca se poarta anonimitatea nu voi spune mai multe. Eu prefer sa dau nume, sunt mai nerusinata de felul meu si nu ma ascund dupa degete.


In final vreau sa declar ca Pretty Girls  sustin Buburuzele cu Farmec.

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014