First date

Ieri dimineata mi-am luat rucsacul in spate si am indreptat volanul spre Oradea. Un drum plin de de toate. Pana la Arad ai senzatia ca esti pe o autostrada din tarile calde, dar de la Arad pana la Oradea trebuie sa te opresti la cel putin 20 de semafoare din cauza lucrarilor care nu se mai termina. Putinele petice de drum ramase sunt pline de gropi, alta data o sa va povestesc despre boschetii si prostituatele care decoreaza soselele noastre. Cu chiu cu vai ajung la Oradea, ieri dupa-masa la ora 17:00. De la intrare nu am mai stiut incotro sa o apuc, dar m-a ghidat Simi prin telefon si am ajuns in fata Complexului Crisu, tot rotind volanul putin la dreapta.

Suna telefonul ... "Unde esti?". Ma rotesc pe calcai si vad capul superb blond al Byancai.  Dintr-o mie de blonde nu ai cum sa nu o recunsoti pe Byanca. Numai nu am sarit in bratele ei de bucurie.
Aaa.. pe Byanca am cunoscut-o in decembrie cand am participat la un concurs de machiaj si a primit premiu de la mine. Pe Simi am descoperit-o pe la colturi de blogosfera. Apoi le-am propus sa faca parte din echipa Pretty Girls in campania Farmec (ssst.. imi pun fermoar la gura). Si pana la urma ne-am intalnit ieri toate trei in frumosul oras Oradea. E cel mai frumos oras! Dupa Sibiu, bineinteles.
A venit si Simi, de fapt ne-am intors dupa ea pentru ca deja ne indreptam cu pasi inceti spre centru.

Ce am facut? Pasi pana la o terasa, ne-am baut licorile si ne-am savurat barfele. Da, normal ca v-am barfit! Despre ce am mai vorbit nu-mi amintesc pentru ca au fost atat de multe lucruri pe care trebuia sa ni le spunem incat treceam fara vreo atentionare de la un subiect la altul. Apoi am facut alti pasi, ne-am oprit la o simigerie. In Oradea covrigii sunt mai buni decat la Timisoara. Ocupate cu vorbaraia nu ne-am mai dat seama ca trebuie sa facem si poze, mai ales ca v-am promis ca va aduc multe.

A treia oprire a fost la Pasajul Vulturului, deja am invatat orasul. Ne-am oprit la o terasa, dar din cauza mea a trebuit sa scurtam timpul intalnirii. Ne-am intors in fata complexului Crisu si ne-am luat la revedere. Nu inainte de a compara pensulele si a proba rujurile si fardurile. Daca aveam o masuta ne apucam de machiat fetele care treceau pe acolo.

Multe poze nu am pentru ca am avut multe vorbe de impartasit. Data viitoare voi sta mai multe ore si vom face mai multe poze. Sigur ca ma mai duc sa le vad pe fete. Mai avem multe de vorbit.

Sa va prezint fetele:

Blonda e Byanca.  Iar zambareata e Simi. Cea alba-neagra sunt eu, incercam sa stau linistita la poze.
Cheeeeeeeeezzzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!


Impresii .. Mi-a placut! Mult de tot! Si ma mai duc! si le astept si pe fete la Timisoara.

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014