Laptisorul de matca si Apidermaliv

Ieri m-a sunat curierul sa ma anunte ca are o cutie zdranganitoare pentru mine. Fiind la lucru, l-am rugat sa-mi lase cutia acasa si il sun sa-i dau datele de pe buletin, dar a preferat sa mi-o predea personal pentru ca a vrut sa verificam impreuna daca nu s-a spart ceva prin cutie. Cand am coborat la poarta deja se pregatea sa sfasaie cutia uriasa in care era un borcan de laptisor de matca omogenizat in miere de salcam, o cutie cu laptisor de matca liofilizat si crema Apidermaliv. La prima vedere aratau bine, dar cand am ajuns in camera asistentelor si am desfacut cutia cu fiole, doua din ele erau sparte. Asta din cauza modului de ambalare a produselor, nicidecum din vina curierului.

Sa le luam pe rand...

Borcanul cu miere (asa mai pe scurt), fiind borcan de sticla trebuia ambalat macar intr-o hartie ca sa nu existe riscul  de a se sparge.
Crema Apidermaliv mi-ar fi placut sa fie intr-o cutie de carton, nu doar in cutia ei de plastic. O cutie frumos colorata ar fi fost mai atragatoare privirii. Sa trecem peste ...
Fiolele de laptisor de matca ar fi vrut sa stea intr-un separator, dar din cauza cartonului de proasta calitate s-au zdranganit cum au vrut si uite asa s-au spart doua din ele. Nici cutia nu e mai presus pentru ca e facuta dintr-un carton moale.

Da, ambalajele conteaza! Nu doar pentru a fura ochii cumparatorului ci pentru siguranta produselor. Cum ar fi fost sa gasesc o cutie lipicioasa de miere, in cazul in care s-ar fi spart borcanul?

Sa va arat despre ce vorbesc ...

O prima parere o am doar despre crema. E foarte untoasa, cand am desfacut cutia mi s-a facut rau. Nu erau de ajuns durerile de stomac, senzatia de voma si durerea de cap care m-au sacait toata ziua. M-am gandit ca nu o sa pot folosi crema pe tenul meu mixt, dar aseara mi-am bagat degetele in ea. Am folosit o cantitate foarte mica de crema, am intins-o pe toata fata si m-am dus la somn. Dimineata m-am trezit cu un ten catifelat, iar zgaiba de pe barbie parca nu ar fi existat vreodata. Deocamdata acord cremei un plus, dar sa vedem dupa e o testez mai multe zile la rand.

As vrea sa gust din miere, dar stomacul nu ma lasa. E deranjat de mirosul foarte extra parfumat al stratului de crema aplicat dupa ce mi-am spalat ochii impaenjaniti de somn. Despre parfum si proprietatile cremei o sa vorbim in alta postare.

Inchei imediat, dar vreau sa va zic ca puteti testa produsele Complexului Apicol Veceslav Harnaj daca pana pe 16 Mai va inscrieti in campania de testare a cremei Apidermaliv. Trebuie doar sa aveti un cont pe Facebook sau Twitter. Regulamentul il gasiti AICI.


Primiti pentru testare  crema Apidermaliv si colectia de produse Apidermin (Apidermin Lux, Apidermin Sampon si sapunul lichid Apidermin). Va doresc cat mai multe like-uri!

Baci e abbracci!

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014