New or old liner?

Trebuie sa va arat ce face Choco cand sufera de lipsa acuta de ocupatie. Asta in momentele in care nu-si imagineaza tot felul de SF-uri de pus in practica.

Anul trecut tot cautam Linerul Carbon Gloss L'Oreal, citisem eu ca e cel mai bun. Nu l-am gasit, dar m-am multumit cu tusul Ga-de. Pensula tip carioca m-a ajutat sa deprind executarea liniutelor subtiri, mai drepte sau mai strambe. Asta pana in ziua in care am intrat in panica si m-am gandit ca trebuie sa-mi iau un tus nou sa fiu sigura ca nu raman fara. Asa ca mi-am luat tusul Donna Piu cu care nu am reusit niciodata sa fac liniile drepte sau macar subtiri.
Saptamana trecuta am realizat ca din linerul Ga-de nu mai iese urma de tus colorat. Asa ca mintea mea a luat-o pe coclauri SF-iste si m-am gandit ca oare nu ar merge sa iau tusul din sticluta Donna Piu si sa-l transfer in sticluta Ga-de? Eu nu stiu sa manuiesc seringa?

Sa va arat ce a fost in mintea mea ...

Mi-am luat o coala alba, o seringa cu ac si sticlutele cu minuni, una cu tus negru (Donna piu) si una cu pensula minune (Ga-de).


Se observa ca pensula linerului Ga-de e mai subtire decat a linerului Donna piu. Continutul sticlutelor e la fel.


Am introdus acul in sticluta cu tus si am aspirat. Initial a iesit o cantitate foarte mica de tus.Atat de mica incat doar am reusit sa murdaresc doar peretii seringii.


Nu am lasat balta procedeul. Am scos capacelul din plastic din sticluta si am aspirat din nou. A doua oara au iesit cam 2 ml de produs.


Aici nu mai am poza, dar cu seringa am introdus tusul in sticluta Ga-de. Cam asa ...


Un after (stanga) - before (dreapta) facut cu pensula tusului Ga-de. 


Restul le-am aruncat, dar am ramas cu un tus nou pe care nu a trebuit sa dau bani.


Ciudat fapt ca nu m-am murdarit deloc, asa cum am obiceiul. Si nici nu e greu, cine a mai incarcat cartuse de imprimanta are experienta.

Pana una alta, de ieri sunt mandra posesoare a unui liner 100% Splash-proof Essence.Baci e abbracci!

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014