Un nou inceput

De dimineata mi-am deschis pravalia. Mi-e greu sa ma obisnuiesc cu noua masa de lucru, dar se pare ca stau comod la ea. Ma gandeam ca mai tare o sa ma incurce, iar bijuteriile o sa le lucrez tot stand pe canapea si cu cutiile insirate pe langa mine. Nebunie mare cand venea vorba de pus cutiile la loc. Numai o ora imi lua sa le strang.
Trebuie sa fac ordine in cutii. De fiecare data cand mai deschid cate una descopar materiale dragute de care am uitat si cu care as putea face lucruri frumoase. Uneori inspiratia lipseste cu desavarsire, alteori e o ora tarzie pentru lucru, dar atunci imi desenez schite de care uit. Trebuie sa ma reapuc de facut tutoriale. V-ar placea? Am pe mail o poza cu o bratara. Nu-mi amintesc cine mi-a trimis-o, dar trebuie sa o revad.
Azi am inceput timid cu o bratara roz, rozul cel mai roz din cate poate exista.


Apoi am vazut o pereche de cercei si m-am gandit ca ii pot face si mai frumosi. De efect sunt inimioarele de sticla, restul e can-can.


Bratara rosie e inspirata, trebuia sa fac cumva sa-mi vina cheful de margelit.


Preferata mea pentru care am pornit de la o idee si au iesit 2 idei.


Cautand snur alb pentru urmatorul colier am gasit cadrele si m-am gandit ca ar merge niste cercei candelabru.


Si colierul pentru comanda. Simplu, dar se va asorta frumos la o rochita.Cam atat pentru azi. Am inchis pravalia. Inainte sa ma apuc iar de margelit as vrea sa fac ordine in cutii. Mai ales in cutiile mari in care arunc materialele cand nu am chef sa le organizez la loc in cutiile de unde le-am luat.

Baci e abbracci!

PS: Mai tarziu afisez castigatoarea giveaway-ului Sigma.

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014