Vineri 13 - Stop joc

Tocmai inchei giveaway-ul More than a pretty face. Cred ca duminica seara anunt castigatoarea. Sunt prea multe comentarii care imi plac, am venit obosita de la lucru si nu reusesc sa ma concentrez asupra lor si sa aleg o castigatoare. Cred ca pana la urma voi face o lista cu cateva fete ale caror comentarii mi-au placut cel si cel mai mult si ma voi ajuta de random.org. Ma mai gandesc pana duminica si ma hotarasc ce metoda voi aborda.

Maine plec  la Oradea sa ma intalnesc cu Byanca si cu Simi. Abia astept si va promit ca va aduc multe poze!

Dupa 17 Mai, cand se va inchide giveaway-ul Sigma, sper sa am o noua surpriza pentru voi, de data aceasta pe fan page-ul Facebook Choco's Pretty Things.

O sa rog fetele care mi-au lasat ieri sau azi comentarii la giveaway-ul Sigma sa se inscrie din nou daca nu se regasesc in lista. Ultimele comentarii postate au disparut, nu stiu daca se pot recupera sau vor reapare vreodata. Intr-un comentariu le-am scris numele fetelor care au participat. Asa mi s-a parut ca procedez corect si sper sa nu fie discutii. Nimeni nu e de vina pentru problemele cauzate de Blogger in ultimele 2 zile. 


Baci e abbracci!

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014