Monza

Mda... ce pot sa zic? Nu am nici o scuza, de 2 zile ma chinui sa scriu o postare. Am poze, am bijuterii, am cu ce sa ma laud, am cui sa-i multumesc pentru premii virtuale sau cadouri adevarate... dar nu am inspiratie la scris. Nu stiu despre ce sa scriu, mai ales ca pregatirile pentru vacanta m-au stresat. Nu mai zic de cei 20(sicinci) de ani impliniti de curand.. da, am imbatranit. Sa trecem la oile noastre.. spuneam ca sunt in vacanta. Deocamdata sunt intr-un orasel la 14 km nord de Milano. Maine ma intalnesc cu cineva drag, apoi vineri plecam la Pietra Ligure sa ne bronzam burtile.
Azi am fost la Monza. Trebuia sa ma intalnesc cu o prietena, sa-mi caut costum de baie si sa dau iama la standul Essence de care aflasem ca il gasesc intr-un magazin. Aaa.. era sa uit de vizita facuta la gelateria din centrul orasului.
Daca vreti sa stiti despre Monza puteti cauta pe Wikipedia. Eu va spun doar ca aici se gaseste cel mai mare parc din Europa, parc care ascunde in interiorul lui pista de Formula 1. Va las cu pozele...

Din pacate a fost o zi ploioasa.Pentru Tiza mea am fost la Accesorize.

Duomo di Monza.

Abia astept sa simt aromele Lush.


Il ponte dei Leoni (Podul Leilor)


Pixul cu Swarovski costa doar 23 euro


Monument dedicat eroilor din Monza.


Gelateia din centru.Pedeapsa zilei.Cam atat! Ma pregatesc de somn, maine e o zi importanta pentru mine.

Baci e abbracci!

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014