Curat .. murdar

Azi voiam sa scriu despre stampilele pentru facut modele pe unghii sau sa va arat ultimile biju din mintea mea. Inca nu le-am facut, dar am de gand sa deschid pravalia cu margele. Pana una alta... daca va doriti cercei candelabru dati click aici , iar pentru bratari cu snur dati click dincoace. Eu sunt in raiul fardurilor ...

Am vrut sa testez fardurile Flormar. Da, cele cumparate aseara. Nu era frumos din partea mea sa nu le mai dau o sansa mai ales ca toata lumea le lauda.
Mi-am pregatit tenul: cremuit bine, uniformizat culoarea cu fdt Benecos, pudrat cu ELF, blushat cu S-he (ador noul blush, imi aminteste de Coralista) si ajungem la partea cu ochii...
Am pus frumusel un strat de UDPP nuanta Eden peste care am aplicat mono-ul Flormar nr 14. In lumina de aseara era un auriu frumos, in lumina de acasa nici macar nu se vedea aplicat pe pleoapa. Am insistat putin, am vazut ca nu am ce-i face si am trecut la urmatorul. Fardul mono nr 24 l-am aplicat in pliul pleoapei si ... SOC! Pe ochi, pe sub ochi, pe obraz aveam numai pudra din fard. Nu ma credeti? Am 3 poze drept dovada, poze pe care puteti da click pentru a le mari.
Pentru asta s-a inventat pensula evantai, stiu. Dar la cat de laudate sunt fardurile Flormar nu ma asteptam sa se comporte asa murdar. Observati si aplicarea in pete a fardului si pentru asta am dat vina pe pensula, saraca...

Am sperat ca va disparea efectul de fard patat asa ca am continuat cu blending-ul.Efect zero... nu ma dau batuta, pun putin fard sub sprancene, trag o linie de tus S-he, un strat de rimel Telescopic L'Oreal si sper intr-o minune. Asta e rezultatul final. Am aplicat pe buze noul ruj din sertar: Flormar Select nuanta 40.
Unde sunt pigmentate fardurile Flormar? Poate la stand, in lumina inselatoare a neoanelor. Si eu care ma entuziasmasem ca mi le cumpar pe toate... Nu merita banii, zic eu. Astept sa ma contraziceti si atunci o sa va arat frumoasele farduri S-he.

Ma scuzati.. Ma duc sa verific daca mai am fard pe ochi.

Baci e abbracci!

PS: Pana una alta invoc vechiul tip de incarcare a fotografiilor sa functioneze si pe blogul meu.
Nota: Daca vreti sa invatati sa va machiati, ati gresit blogul. Dati click aici, aici, aici, aici si aici, apoi X rosu din colt.

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014