Double Make-up Contest

Si uite asa, impreuna cu Ami, ne-am pus capusoarele frumoase la contributie si ne-am gandit sa va surprindem in mod .. placut. Un concurs dublu, un concurs care se va desfasura pe ambele bloguri, un concurs cu 2 premii si o tema comuna. Castigatoarele le vom alege impreuna, nu va exista premiul 1 sau premiul 2 ci ne vom alege o preferata.

Ce trebuie sa faceti voi? Make-up inspired by ... Trebuie sa fiti dublura cuiva, a unei vedete, actrite, blogger sau a unui guru make-up.
Pana pe data de 11 august trebuie sa ne trimiteti 5 poze: 2 close up la ochi (inchisi si deschisi), 2 poze full face si o poza de inspiratie ca sa vedem cat de bine ati reprodus machiajul.

Daca doriti ne puteti trimite maxim 2 machiaje. Machiajul trebuie sa fie facut de voi pe voi.

Adresa pe care vor fi trimise pozele este choco.s_pretty_things@yahoo.com .

Nu acceptam pozele editate in Photoshop sau alte programe. Aveti voie doar sa le cropuiti. Nu ne deranjeaza imprefectiunile.

Surprizele pregatite pentru voi:

Din partea lui Ami


Detalii gasiti pe blogul Ameliei.

Si din partea mea


88 warm eyeshadows palette, BB Cream Shills, Wonder lash intense mascara Oriflame, Eyeliner SuperShock Avon si True color lipstick Farmasi nuanta 12.

Concursul nu va fi pe baza de like-uri sau voturi, oferind premiile avem dreptul de a alege noi castigatoarele. Participand la concurs sunteti de acord cu publicarea pozelor pe blogul meu sau pe blogul lui Ami.

La concurs poate participa oricine cu conditia ca premiul sa fie trimis pe o adresa din Romania.


Cu ocazia concursului sarbatorim 7 luni de cand Ami ne incanta cu postarile si machiajele ei si 8 luni de cand va bat la cap pe blogul meu.

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014