Flormar Timisoara

Nu va vine sa credeti? Am fost azi cu Dea sa verificam daca e adevarata informatia. Ne-am uitat pe harta aia care mai mult te incurca decat te ajuta si nu am gasit nimic numit "Flormar". Ne-am uitat pe o alta harta (ne)ajutatoarea si tot nimic, deja voiam sa o lasam balta. Eu una m-am gandit ca e vorba de standul "Farmasi" de la demisol si am inteles gresit ca exista stand "Flormar".
Am luat la rand magazinele din Mall pana am obosit, ne-am oprit sa bem o cafea de trezire si am reinceput plimbarea. Ca sa aflam unde e standul a trebuit sa intrebam la informatii, greu de gasit si ghiseele de info printre atatea vitrine cu minunatii.
Standul Flormar e la etajul 2, langa magazinul Motivi. Mai bine de atat nu pot explica unde e localizat. S-a deschis acum maxim 2 saptamani si am aflat ca in data de 1 August se va mai deschide inca un stand Flormar in Real Sagului.
Fetele sunt dragute, ne-au lasat sa ne mazgalim pe maini si sa facem poze.


Cateva swatches ... Observati cat de pigmentate sunt culorile aplicate cu degetul.

Foarte ciudat ... pe orizontala sus e tusul carioca, jos e tusul pentru sprancene (era doar in 2 culori: negru si maro), iar pe verticala e tusul din sticluta.


Fardurile ...Sigur ca am capturat si noi ceva comori. Eu mi-am luat doua farduri si un ruj, iar Dea 2 farduri.

Mono nr 20


Mono nr 24


Mono nr 21


Mono nr 14


Ajunse acasa ne-am apucat de intins fardurile pe maini ... dezamagire maxima ... fardurile nu mai arata la fel ca cele testate la stand. Unde apar culorile pigmentate am folosit TFSI si tot nu se vad cum se vedeau in lumina inselatoare a neoanelor. Rujul nici nu se ia pe buze, o sa-i mai dau maine o sansa.

La primul contact cu pleoapele, fardurile au rezistat 3 ore cu sau fara primer. Maine o sa le incerc din nou si o sa revin cu o postare despre ele abia cand o sa imi formez o parere clara.Abia astept sa isi revina blogger-ul. De 5 ore incerc sa scriu firimituri din postarea asta si de enspe ori mi-au fost incurcate pozele. Vreau sa-si revina la vechiul tip de incarcare a fotografiilor, adica ala care era nou pentru ca cel care imi apare acum e antic si de demult.

Baci e abbracci!

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014