Campania Gliss Ultimate RepairEste ultima campanie oferita de cei de la Trender. Daca vrei sa fii printre primele 150 de blogerite (peste 25 de ani) care au sansa sa testeze noua gama Gliss Ultimate Repair, trebuie sa-ti faci cont aici si sa completezi chestionarele.
Campania se desfasoara in perioada 12 august-11 septembrie. Dupa ce ati completat chestionarele stati cu ochii pe mail, e posibil sa fiti aleasa sa participati la campanie.
Dupa ce ai fost aleasa si vei confirma participarea, vei primi un pachet format din 3 produse: sampon, balsam, masca tratament Gliss Ultimate Repair. Daca esti o trenderita constiincioasa vei putea fi una din cele 15 norocoase care vor primi o geanta cadou, care va contine produse Gliss Oil Nutritive si o perie.

Produsele cu care iti poti rasfata parul in perioada 18 august-11 septembrie sunt:

1 Şampon Gliss Ultimate Repair (250 ml)
1 Balsam Gliss Ultimate Repair (200 ml)
1 Mască tratament Gliss Ultimate Repair (300 ml)
Reluare ... 

Ce trebuie să faci, între 12 şi 16 august, ca să participi la campanie:
1.     În primul rând, trebuie să îţi faci cont pe www.trender.ro (asta dacă nu ai deja)
2.     Ca să ştim unde vom trimite pachetele, trebuie să completezi  Chestionarul de Date Personale (din secţiunea „Contul Meu”)
3.     Ca să ştim dacă eşti potrivită pentru a testa gama Gliss Ultimate Repair, trebuie să completezi Chestionarul de Campanie Gliss Ultimate Repair, pe care îl găseşti tot în secţiunea „Contul Meu”
4.     Stai cu ochii pe Inbox, ca să vezi dacă ai primit e-mail-ul cu invitaţia la campanie


Update: Trenderita Cristiana ne explica aici pe ce criterii sunt alese trenderitele participante la campanie. Acum o sa stie toata lumea cum trebuie completate chestionarele.  

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014