New dating cu Bya si Simi

Oricat de multe poze v-as arata nu pot descrie momentele traite alaturi de ele. Le-as rapi si le-as duce pe o insula pustie... adica nu chiar pustie, sa aiba macar un oficiu postal la care sa putem primi colete cu farduri, pensule, cosmetice si .. stiti voi ce ne mai trebuie noua fetelor. Le primim si aruncate din avion, numai cu conditia sa fie ambalate bine. Ne-am intalnit acum .. offf.. parca a trecut un secol. Eu abia astept urmatoarea intalnire.

Ce sa va zic? Mi multe puteti citi aici, aici si aici. Au scris fetele deja si au pus si poze. Cele care nu ati vazut postarile dati click repejor.
Timp de 2 zile am avut make-up artista personala. Ce sa zic? Nici nu ma lasa sa ma uit in oglinda ca sa vad si eu ce face pe moaca mea. Ma ingrozeam cand vedeam culorile in care baga pensula. Unul din machiaje il vedeti pe blogul Byancai, cu cel de-al doilea m-a lasat sa ma laud eu. Primul e mai fain, sa nu-i spuneti, da?

Eu cu make-up artista ..


Doar eu ...


ma maimutaresc ... 
3 aparate foto erau indreptate spre mine (inca asteptam pozele de la Dea)

Fetele care isi fac de cap ...

Cam asa a aratat "ordinea mea perfecta" timp de 2 zile. :-sCa un dezastru ... nici acum nu am apucat sa fac ordine pe masuta, mi-e groaza sa ma apuc. :))

Dupa jumate de zi de machiaje eram si gata de plecare ...


Cele 2 blogerite Din Oradea care m-au vizitat .. Bya si Simi


Toate 4 mandrele  ... ador pozele astea.
Cea mai buna limonada e la Emotion in Unirii. Pot confirma fetele care se uita la poze.le de pe aparat :))


Prima iesire, Dea inca nu era cu noi. Bluzita corai e primita cadou de la fete. In punguta cu minuni mai era un quad S-he (cine ma cunoaste stie ca ador fardurile S-he) si o oja superba mov tot de la S-he pe care am si uitat-o in sertar, o folosesc maine.


Cam atat deocamdata ... Urmeaza sa va arat pozele de la urmatoarea intalnire care va fi candva in septembrie.

Baci!Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014