Privire prin sertar: Rock You palette Essence

Intr-o postare anterioara draga de Cristina isi exprima dorinta de a vedea fardurile pe care le am. Nu e prima oara cand una din cititoare imi spune ca ar vrea sa prezint pe blog colectia de cosmeticale. Asa incep noua rubrica "Privire prin sertar". Va voi arata fardurile, rujurile, fondurile de ten si ce mi se pare mai interesant de postat.

Incep cu fardurile. Asta e sertarul, fara cele 2 palete 88 warm si 120 nu stiu care. De cand e facuta fotografia, in sertar au mai aparut 2 paletute mici cu farduri sidefate.


Daca vreo cutiuta (sau mai multe) va face cu ochiul, va rog sa imi spuneti si o prezint inaintea altora.

Pentru prima postare am ales paleta Rock You de la Essence pe care am cumparat-o cand am fosst in vacanta. Din tot magazinul Upim de unde e cumparata, standul Essence lumina mai mult decat celelalte. M-a atras ca un magnet, nu stiu daca din cauza luminii sau din cauza multitudinii de culori. Printre fardurile si ojele de pe stand am gasit 3 palete Rock You. M-am ales doar cu una, din pacate celelalte aveau fardurile deja incercate de alte persoane, din cauza lipsei testerului. Pretul paletei a fost de 4,5 euro.
M-a atras ambalajul asemanator paletelor de la Urban Decay. Fardurile sunt in culori ce pot fi folosite la machiajele cuminti. Nu as fi cumparat o paleta de farduri pe care sa nu o folosesc din cauza culorilor turbate.


Impreuna cu cele 6 farduri, paleta mai contine o pensula cu 2 capete si un creion negru. Din punctul meu de vedere, pensula nu poate fi folosita. Oglinda de pe capac este destul de mare.


Fardurile sunt mate si slab pigmentate, iar culorile mi se par potrivite pentru machiaje de zi.Swatches
Aici puteti vedea un machiaj facut cu fardurile din aceasta paleta http://www.iuliabadita.ro/2011/08/lotn-aqua-baby/

Va arat bijuteria zilei. E un medalion din cristale Swarovski asortat cu organza. E facut in urma cu vreo 2 ani, dar azi l-am regasit intr-o cutie cu bijuterii.


Baci!

PS: Va multumesc pentru inscrierile la concurs. Azi am primit foarte multe mail-uri de la voi. Doream sa fac o postare cu participantele, dar am amanat-o pentru maine seara. Cred ca vineri seara, impreuna cu Ami, vom anunta cele doua castigatoare. Eu inca nu ma pot hotari care e preferata mea...


Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014