Sunt toata un blur

Azi vom vorbi despre ten si despre cum credeti ca ar trebui sa arate tenul vostru.

Ia uita-ti-va in oglinda ...

Aveti cosuri? Cine nu sufera din cauza acneei?. Aveti puncte negre? Ele apar datorita oxidarii sebumului. Aveti pistrui? Mai ales primavara apar datorita pigmentarii anormale a celulelor bazale ale epidermului. Poate nu aveti riduri, dar aveti acele linii fine din jurul ochilor. Ele apar o data cu varsta, datorita bagajului genetic al persoanei. Ce facem cu dungile vinetii de sub ochi care apar din cauza oboselii si a stresului? Putine persoane se trezesc dimineata aratand minunat si fara urme de oboseala. In cazul fumatorilor, cearcanele nu vor disparea prea curand. Vezi gaurile alea mici de pe tenul tau? Se numesc pori si nu poti scapa de ei. Cu ajutorul unui tratament corect ii poti micsora sau curata de excesul de sebum. Porii nu au muschi proprii, deci nu se inchid si nici nu se deschid. Cu ajutorul bailor de abur se inmoaie stratul de mizerie din pori, pentru a putea scoate mai usor punctele negre.

Dar ce faci cand toate acestea te nemultumesc? Simplu .. exista un nou produs numit PHOTOSHOP. Hai sa vedem cum actioneaza asupra tenului tau perfect de imperfect.

Chiar daca unii ar crede ca am nevoie de Prea Maritul Photoshop, eu ma simt bine cu tenul meu pe care il port zi de zi. Unele persoane folosesc Photoshopul pentru a face fotografiile lor ma atractive, curate si limpezi.
Aici gasiti tutorialul, nu are rost sa-i dau copy-paste. http://www.designzzz.com/how-to-make-up-yourself-digital-retouching-photoshop/

Cum aratam si cum vrem sa aratam ...
De la o persoana normala se creeaza o persoana fara nici o expresie. 


Si daca vrei sa arati asa de ce nu recunosti? De ce iti ascunzi complexele in spatele unui blur? De ce iti minti cititoarele pe fata cum ca nu ai editat poza? Unde e respectul tau fata de ele? Dar ai pretentia sa fii respectata ca doar esti aia perfecta.

Taci acolo! 

Acum ma adresez cititoarelor... Voi ce fel de fotografii va doriti sa vedeti pe bloguri? Fotografii blurate in Photoshop pentru a ascunde imprefectiunile? Sau fotografiile unei fete cu imprefectiuni perfect normale? Mai cititi un blog unde parerea nu va este respectata?


Disclaimer: Aceasta postare nu se adreseaza fetelor care recunosc frumos ca isi editeaza pozele. Bineinteles ca nu poti sa apari cu cearcane pe ecranele cititoarelor, dar esti de admirat pentru ca ai curajul sa recunosti.
Baci!

PS: Postarea face parte din seria postarilor care au pus punctul pe "I"
Cum sa-ti pierzi credibilitatea in doi timpi si trei miscari ...
Despre giveaway-uri si nu numa...
De ce ne facem blog ...

Just for fun

Nu, mersi! Nu vreau sa arat asa ...Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014