Surpriza pentru mine si pentru voi

Stiu ca sunt disparuta in stele... Ultimele 2 zile le-am petrecut alaturi de 3 fete minunate, stiu ca ma tot laud si nu pun pozele pe blog, imediat o comit si pe asta. Azi m-am intovarasit cu pastilele insuportabile: Algo, Keto, Ibu. Tot nu trece durerea, dar stomatologul zice ca totul e bine .. Daca el zice, eu ce sa mai zic? Stau si rabd si sper sa treaca mai repede. Sa nu intram in detalii din astea triste, sa trecem la subiect...

Acum mult mult timp va ceream o parere in legatura cu o bijuterie careia sa-i fac tutorial pentru un concurs. Am promis atunci si o surpriza pentru una din fetele care imi recomanda ceva frumos. Cu ocazia asta am vazut si ce bijuterii v-ar place sa purtati, dar trebuie sa intelegeti ca unele din ele sunt greu de reprodus din cauza materialelor care exista, dar la noi lipsesc cu desavarsire. Mi-au placut bijuteriile pe care mi le-ati aratat, dar voiam sa fac un tutorial la ceva ce nu s-a mai facut, o bijuterie atragatoare. Am ales wrap bracelet, ideea a pornit de la o postare a Cameliei. Asa am facut prima wrap bracelet careia i-am facut tutorial, a doua o puteti vedea aici.

Tutorialul a fost facut pentru un concurs organizat pe forumul "Clubul Designerilor de bijuterii". Am tot asteptat sa fie postat pe site si sa se afiseze castigatoarele celor 3 premii.
Azi am avut surpriza sa vad ca tutorialul a fost postat pe site-ul Clubul Designerilor de Bijuterii. Daca doriti, il puteti vedea aici. Le multumesc celor 2 doamne care se ocupa de forum si de site.


Cea dea treia bratara va fi pentru una din voi. Asa cum am promis, voi alege o norocoasa dintre fetele care au lasat comentariu la postarea unde am cerut parerea voastra. Mai jos aveti lista:

1. Alexantza
2. Irinuk
3. Sunshine
4. Carmen
5. SuperficialBeauty
6. AndreeaFelicitari, draguta! Tu esti norocoasa de data asta. Te rog sa-mi trimiti un mail, nu sunt sigura daca am adresa ta.

Daca tot suntem la capitolul bijuterii, as vrea sa va arat un inel din colectia personala. Se numeste inel Dupont, e facut din cristale Swarovski si cristale de Bohemia. O dublura a lui va fi pe degetul lui Ami. E facut, e in colet, trebuie doar sa i-l trimit.


Baci!Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014