Brown Smokey

Mi se parea cel mai greu machiaj din cate se pot face. Acum il fac aproape in fiecare seara, de fiecare data folosind alta culoare. Am inceput cu gri si negru, apoi am combinat turcoaz cu negru, acum e brown, urmeaza mov. In paleta 88 warm am descoperit doua nuante superbe de maro. Prima data le-am folosit pe ochii Andreei care isi dorea un smokey a la Penelope Cruz din reclama rimelului Telescopic L'Oreal. Nu i-am facut poze si nici nu cred ca s-ar lasa fotografiata pentru blog, dar am reprodus machiajul pe ochii mei.
Cu ocazia asta am incercat si genele primite de la KKCenterHK. O sa va rog sa fiti indulgente cu criticile, nu mi-am mai lipit gene de un an de zile si e ca si cum ar trebui sa invat din nou sa le aplic. Din fericire genele A63 se aplica usor, iar cu cele 10 perechi primite o sa pot exersa de multe ori mai ales ca le pot refolosi daca am grija de ele si le curat dupa ce le dau jos.


In urmatoarea fotografie, la un ochi am gene false, la celalalt doar genele mele rimelate pentru a putea vedea diferenta dintre cu si fara genele A63. 


Byanca a facut un tutorial pentru machiajul smokey, daca vreti sa-l vedeti.


Baci! 

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014