Everyday Make-up, Everyday Minerals


In postarea precedenta va spuneam ca urmeaza sa va arat noile farduri primite spre testare. Este vorba despre fardurile minerale Everyday Minerals.  Ii multumesc Carinei ca mi-a dat sansa sa ma bucur de aceste 3 farduri minunate. Din proprie experienta spun ca e dificil sa plimbi dupa tine fardurile minerale. Capacelele cutiutelor cu fard se pot desface, iar fardul se poate imprastia prin portfard. E pacat sa pierdem astfel un fard mineral. 
Pentru varianta travel a fardurilor Everyday Minerals, Carina a optat pentru un fel de sticlute cu roll-on. Nici pe ambalaj si nici pe site nu am gasit ce cantitate au fardurile in varianta travel, dar consider ca este o cantitate suficienta pentru a fi folosita la multe machiaje. 

Din pacate roll-on-ul nu ofera o aplicare uniforma a fardului pe pleoape, dar am optat pentru inlaturarea lui, iar fardul il pot lua cu pensula direct din sticluta.

Swatches nuanta Ado to you  - fara primer sau cu primer, nuanta mi se pare la fel de intensa.


Fardurile in varianta mini vin ambalate intr-o cutiuta destul de mare. Pe capacul alb al cutiei vine inscriptionata sigla Everyday Minerals, iar pe fundul cutiei este lipita o eticheta incolora unde sunt scrise ingredientele si numele nuantei. 

 Sitele cu care sunt prevazute cutiutele ajuta la dozarea corecta a produsului. Nu exista riscul sa luati prea mult fard pe pensula.Swatches nuanta Starlit - cu blitz si faraSwatches nuanta Live Austin Live

La fel ca la nuanta Ado to you, fardurile sunt aplicate cu sau fara primer si sunt la fel de intense. 


Preferatul meu este Live austin Live cu care am reusit sa fac un smokey dragut. Pozele sunt facute cu blitz ziua in amiaza mare, de aceea fardul poate parea aplicat neuniform. 
Baci!
Pentru maine am o surpriza pentru voi. Este vorba de produse cosmetice ELF.Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014