Hello Kitty Kit

Va amintit de setul ala dragut de care v-am spus ca l-am comandat de pe Ebay si ca il astept cu drag? A ajuns azi dimineata si nu am avut rabdare sa-l spal inainte sa il fotografiez si sa vi-l prezint. L-am comparat cu Travel Kit de la Sigma, o sa vedeti voi de ce.


Kitul Hello Kitty contine 7 pensule cu manere scurte.


Pensula duofibre  - mi se pare putin cam mare, desi nu am comparat-o cu F50 Sigma varianta normala, dar o voi folosi pentru a blendui conturul si fardul aplicate pe obraz. Pentru aplicarea fondului de ten folosesc F80 sau F50 Sigma. F50 travel o folosesc pentru aplicarea blushului.


Pensula pentru aplicarea fondului de ten -  nu stiu de ce nu-mi plac pensulele de acest tip. Orice fond de ten as intinde cu ele, raman urme inestetice. O sa o folosesc pentru aplicarea iluminatorului crema pe obraz. Perii pensulelor din cele 2 kituri sunt identici.


Pensula pentru contur -  mult timp mi-am dorit o pensula mica pentru aplicarea precisa a conturului si am gasit-o intr-un final. Perii pensulei din kitul Hello Kitty sunt identici cu cei ai pensulei Sigma, singura diferenta e ca sunt mai scurti.


Pensula pencil -  pentru aplicarea fardului de ochi. Pensula Hello Kitty e mai rotunda, dar perii sunt aceeasi la ambele pensule.


Pensula pentru corector -  nu prea folosesc, dar sunt bune la casa omului.  Diferenta dintre pensule o vedeti in poza.


Pensula pentru aplicarea rujului si pensula taiata oblic - pentru ruj chiar aveam doar o pensula, iar pensula veche pentru sprancene se vrea schimbata cu pensula taiata oblic din setul Hello Kitty.Pensulele au lungimea de 12,5 cm. Mie nu mi se par prea sau foarte mici, dar depinde de preferintele fiecareia. Sunt comandate de pe Ebay.com si costa aproximativ 10$ cu tot cu transport. Nu-mi pare rau ca le-am luat si pe astea, dar promit ca nu-mi mai iau pensule. :))
Poate va intrebati de ce am comparat un set fake de pensule cu pensulele Sigma. Eu cred ca setul travel de pensule de la  Sigma care costa aproximativ 50$ + transport poate fi inlocuit fara probleme cu setul de pensule Hello Kitty.Baci!

In zilele urmatoare va arat ceva ce am primit azi pentru testare, apoi va arat comanda uriasa ELF UK.

Si as vrea sa va cer o parere sincera. Duminca o sa fie zi de ordonat masuta de toaleta. Cutiutele cu minuni nu mai incap in sertare si trebuie sa le reorganizez. As vrea sa fac o lista cu toate produsele pe care le am si sa le scriu pe o pagina separata a blogului. De acolo v-ati putea alege un produs de care sunteti interesate si despre care ati vrea sa cititi. Ce spuneti? Va place ideea?

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014