Mini SpaRitual + Dreamsicle giveaway

Poveste SpaRitual continua si va continua si intr-o viitoare postare. In postarea de azi vreau sa va arat cele 4 oje mini din cele 8 oje primite in cadrul swatchfestului SpaRitual
Ma bucur ca cei de la Zenith au tinut cont de preferintele noastre si au incercat sa ne trimita ojele pe care le-am ales ca preferate in prima postare in care anuntam swatchfestul, incercand, in acelasi timp, sa ne trimita spre testare mai multe culori.


Ingredientele lacurilor de unghii SpaRitual (ele pot diferi datorita culorii lacului de unghii): Ethyl Acetate, Butyl Acetate, Nitrocellulose, Adipic Acid/Neopentyl Glycol/Trimellitic Anhydride Copolymer, Isopropyl Alcohol, Propyl Acetate, Trimethyl Pentanyl Diisobutyrate, Triphenyl Phosphate, Butyl Alcohool

 Lacurile de unghii Sparitual contin DPB? 
SpaRitual sunt primele lacuri vegan care nu contin DBF (Dibutil Ftalat). Dibutil ftalatul este un ingredient interzis in industria cosmetica din Uniunea Europeana deoarece este o toxina ce se poate dezvolta si reproduce si care poate provoca o gama larga de malformatii congenitale.

Ce este formaldehida? Se gaseste in lacurile de unghii Sparitual? 

SpaRitual nu foloseste formaldehida în lacurile de unghii si tratamente, dar utilizeaza in schimb tosylamide / formaldehida rasina, care este sintetizata cu 0,3% formaldehida. Aceasta rasina finita este spalata pentru a elimina orice urma de formaldehida, din punct de vedere tehnic, lacurile poarta doar urme de formaldehida. In bauturile carbogazoase, covoare, tesaturi si vopsea se foloseste formaldehida in cantitati mari. In unele lacuri de unghii este folosita sub forma de conservant si permite lacului de unghii sa adere in mod corespunzator pe suprafata unghiei.

Ar trebui sa ne gandim la toluen? 

Toluenul este un solvent care a fost folosit in lacurile de unghii timp de mai multe decenii. Toluenul interactioneaza cu rasinile, se evapora, lasand un strat neted si durabil de lac pe unghii. Expunerea la cantitati mari de toluen in aer poate avea efecte secundare periculoase asupra sanatatii. SpaRitual se straduieste sa furnizeze produse mai sigure si mai eficiente pentru ingrijirea unghiilor si au eliminat toluenul dintre ingredientele lacurilor de unghii. 

Lacurile de unghii SpaRitual sunt complet lipsite de orice urma de formaldehida, toluen si DBF. 


Designul sticlutelor este realizat de catre designerii Ferrari. Fiecare sticla este realizata manual in Italia, folosindu-se materiale reciclabile in proportie de pana la 50%. Cerneala folosita este pe baza de soia si nu se foloseste cerneala uzuala.
Capacul sticlei este cauciucat,  crestat si usor de apucat. Deschiderea sticlutelor colorate este floare la ureche. Pensula ajuta la o aplicare mai precisa a lacului de unghii. 
Stralucirea lacurilor de unghii este datorata folosirii ingredientului numit Mica in locul Guaninei. 


Lacurile din Colectia Mini au 5 ml si costa 23 RON. Din cele 24 de nuante disponibile vi le arat pe cele 4 pe care le-am primit. 


  
  
Ojele au fost aplicate intr-un strat subtire, dar efectul nu era tocmai bun. A trebuit sa aplic si cel de-al doilea strat de lac de unghii. In cazul nuantei de verde cred ca s-ar vedea mai frumos daca ar fi aplicata in 3 straturi. 
Preferata mea dintre cele 4 nuante este Star Gazer.  Mi-am facut ieri manichiura tocmai ca sa observ cat va rezista oja pe unghii. Va voi spune in postarea urmatoare daca s-a comportat bine sau nu. 


 
In a doua parte a postarii va invit sa testati alaturi de mine lacurile de unghii SpaRitual.  Deoarece se poarta nuantele de corai si deoarece mi s-a soptit ca e preferata voastra, cu ocazia giveaway-ului va ofer lacul de unghii Dreamsicle.  
Daca va deranjeaza faptul ca a fost folosit pentru swatch va rog sa nu va inscrieti la giveaway. 


Trebuie sa-mi lasati un comentariu in care sa scrieti numele cu care urmariti blogul prin GFC si raspunsul la intrebarea: Ce va inspira numele lacului de unghii, Dreamsicle?

Norocoasa va fi anuntata joi seara, urmand sa-mi trimita pe mail adresa ei pentru a-i putea expedia coletul cat mai repede. Dupa ce primeste si foloseste lacul de unghii o rog sa-mi trimita pe mail cateva poze si parerea ei despre produsul primit. 
Baci!
Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014