Sparkle Eye Edition Beauty Encyclopedia + Castigatoare giveaway

Pentru ca premiul giveaway-ului ELF contine o Beauty Enciclopedie Sparkle edition m-am gandit sa v-o prezint. O comandasem de pe site-ul ELF Uk inca de tura trecuta cand au oferit reducerea de 50% la toate produsele, dar atunci a trebuit sa renunt la ea si sa o fac cadou unei prietene. Acum am comandat doua bucati, una pentru mine si una pentru un cadou. 
In ambalajul cartonat gasim 12 nuante de fard, 2 farduri cremoase, un mini creion si o pensula cu buretel.

 

Fardurile sunt prafoase, se blenduiesc usor. Nu sunt foarte pigmentate, fara primer abia se vad pe pleoape, dar folosite cu primer puteti face machiaje dragute pentru zi, scoala sau lucru. Majoritatea fardurilor sunt sidefate sau cu sclipici, dar albul este mat si il puteti folosi pentru highlight.


Cele 2 farduri crema nu-mi plac cum sunt pozitionate sub celelalte farduri pentru ca se murdaresc foarte usor. Swatches

Prima linie


A doua linie


A treia linie

Fardurile crema care mi se par mai potrivite ca iluminator decat fard de pleoape.Creionul nuanta Coffee


Ingrediente


O alta Beauty Encyclopedie pe care o am este Everyday Eyes, daca doriti sa vedeti swatches trebuie doar sa-mi spuneti.In a doua parte a postarii vreau sa anunt castigatoarea giveaway-ului ELF. V-am rugat sa verificati daca va apare numele in lista si pana acum nu a raportat nimeni nici o neplacere. Voi elimina cele 3 fete pe care nu le gasesc in lista GFC, nu mi se pare corect sa trec cu vederea fata de celelalte participante.

Lista participantelor am publicat-o in postarea precedenta, iar formularul pentru giveaway este blocat.

Extragerea am facut-o cu list randomizer ...


Felicitari, Dia! Te rog sa-mi trimiti un mail cu adresa ta. Premiul va fi expediat de catre ELF Romania dupa data de 3 octombrie.


Baci!


PS: Stiu ca am zis ca anunt diseara castigatoarea, dar am o durere groaznica de cap si vreau sa dorm pana la ora 10.

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014