Studio ELF blush

La prima comanda mi-am luat doar un blush Studio de pe site-ul ELF Uk. Mi-a placut nuanta, asa ca la a doua oferta am profitat si mi-am mai luat 2 din cele 9 nuante disponibile. Sunt culori pe care nu le-as fi luat daca le-as fi vazut in realitate, dar v-am spus ca am profitat de oferta de 50% reducere ca sa-mi maresc colectia de blush-uri.

Imi plac cutiutele pentru ca le pot pune pe verticala in cosulet si asa stau in ordine. Imi plac oglinzile de pe capac. Stiu ca sunt micute, dar lasa loc ferestrei si poti vedea ce nuanta de blush e in cutie. Cele 3 nuante pe care le am ...

1. Mellow Mauve
2. Fuchsia Fusion
3. Berry MerrySwatches

Nuanta mea preferata e Fuchsia Fusion


Toate 3 nuantele au particule fine de sclipici auriu. Sa nu va ganditi ca o sa sclipiti ca un glob de discoteca, odata blenduite pe fata particulele aurii abia se mai vad. Sunt prafoase, dar daca scuturati pensula inainte de a le aplica pe pomete si daca le blenduiti bine nu riscati sa fiti intrebate daca sunteti clovnul asteptat pentru interviu.  Se pastreaza destul timp pe ten daca nu-l atingeti cu mana, nu am reusit sa numar orele ca sa va spun exact cat timp.
Aveti la dispozitie 24 de luni pentru a cosnuma cele 4,7 grame de produs. Pretul uni blush este de 3 lire, dar poate aveti noroc sa va bucurati de o oferta de pe ELF Uk.


Imi plac, dar pentru mine nu sunt to die for. M-am reindragostit de vechiul blush Farmasi Teracotta, pana nu ma supara nu-l insel. :))

Baci!

Maine seara va arat rujurile Miss Sporty.

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014