Lip stain ELF

Ma tot gandeam ce sa mai scriu pe blog. Am poze pregatite pentru postari, iar la cate produse am in sertare, cel putin cateva luni nu scapati de mine. Majoritatea pozelor pe care le am in folderul blogului sunt la rujuri. Postarea despre rujurile Alix Avien o aman pentru ca vreau sa va arat si ultimele 2 rujuri cumparate. Postarea despre rujurile Oriflame e amanata deoarece rujurile nu-s pe gustul meu. Postari despre produse ELF am tot avut in ultima vreme, dar nu am scris nimic despre lip-stain-uri.

Ce este un lip stain? Nu este nici gloss, desi arata identic. Nu este nici ruj lichid, deoarece buzele raman colorate pentru mai mult timp in cazul folosirii lip stain-ului. Pe buzele mele rezista aproximativ 3-4 ore timp in care nu trebuie sa caut oglinda pentru a verifica daca buzele mele mai sunt colorate sau nu. Efectul lip stain-urilor este mat, motiv pentru care vin insotite de un gloss incolor. In functie de preferinte puteti avea buze in culori mate sau glossy, eu le prefer mate.




Am doar 2 lip stain-uri de la ELF, acum imi pare rau ca nu am comandat mai multe, mai ales ca ELF Uk nu mai livreaza in Romania.

Nuantele pe care le am eu sunt ..

Fashionista

Red carpet


Swatches






Cel mai folosit dintre cele 2 lip stain-uri e Fashionista. Red carpet e o nuanta pretentioasa de rosu, nu merge purtata alaturi de orice machiaj, dar ar arata perfect in cazul unui pin-up.
Chiar daca in poza par usor lucioase ele se matuiesc  dupa ce le aplicati in strat subtire pe buze. Ca sa arate perfect imi conturez buzele inainte de aplicarea lip stain-ului, nu vreau sa obtin un efect patat.
Chiar daca buzele raman colorate mult timp, lip stain-ul ELF nu le usuca cum se intampla in cazul multor produse rezistente la transfer.

Un alt lip stain pe care il am este cel de la Oriflame, nuanta Rasberry. Nu l-am fotografiat, dar il puteti vedea in postarea Andei.

Baci!

Inca ma gandesc la regulile giveaway-ului.

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014