Sleek love or make-up?Ma gandeam ca in seara asta sa va arat ceva ce sigur o sa va placa, cele 5 palete Sleek pe care le am. Prima paleta Sleek am vazut-o la Corina, dar fardurile mi se pareau prafoase si nu m-a incantat ideea de a avea un exemplar. Nici nu mi-am dorit sa am o paleta Sleek pana nu am primit cado (tenchiu again) 3 palete frumoase, apoi mi-am mai comandat 2 de pe site-ul MyaShop.  Nici nu mai stiu cand a fost asta, acum am impresia ca toata viata m-am machiat cu palete Sleek. Trebuie sa va spun ca am si uitat de restul fardurilor din cele 2 sertare si ca folosesc doar fardurile Sleek?

Sunt cele mai pigmentate farduri pe care le am, cele mai cremoase si cu nuantele cele mai frumoase. E drept ca le-am folosit doar peste primer de ochi, produs de care nu ma pot lipsi.
In blogosfera s-a scris destul de mult despre fardurile Sleek, dar nu strica sa mi le laud si eu pe ale mele, nu?

Paletele au 12 banuti colorati dispusi pe 2 randuri. Ambalajul este negru, din plastic, iar pe capac ne putem admira intr-o oglinda destul de mare. In fiecare paleta gasim un buretel dublu pentru aplicarea fardului, nu stiu cine mai foloseste buretei cand avem pensulele la indemana.

In ordinea numerelor de pe tricou avem urmatoarele minunatii ...

Storm  
Au naturel
Acid
Bad girl
The Original 
Soarele a fost de partea mea azi si am reusit sa schimb cat de cat setarile la camera foto, iar nuantele fardurilor sunt cat mai apropiate de realitate.

Nu as putea sa spun care sunt preferatele mele deoarece imi plac toate si ma tot razgandesc de la o zi la alta. Ieri imi placea Au Naturel, azi imi place Storm. Sambata seara m-am machiat cu fardurile din Original, dar Bad Girl e cea mai folosita paleta. Din paleta Acid imi place nuanta de alb, cea mai potrivita pt aplicat sub spranceana. Ati vazut machiajul inspired by ...?

Voua care paleta Sleek va place cel mai mult? 

Baci!

PS: Abia astept sa apara o noua paleta Sleek!

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014