Atelier de ingeri

Sambata seara am fost invitata la atelierul de creatie organizat de Asociatia Look Inside si Fabricuta de idei. Numele evenimentului a fost "Atelier de ingeri" si a avut loc la Salon Denise's din Timisoara.Ce s-a intamplat mai exact? Ne-am intalnit cu mic cu mare si ne-am pus imaginatia si mainile la treaba. O parte din materiale au fost asigurate de catre organizatori, dar, daca doreai, iti puteai duce materiale de acasa. Cum sunt ametita de felul meu nu am stiut exact ce voi vrea sa fac la atelier. Degeaba am pierdut jumatate de zi gandindu-ma ce voi vrea sa fac pentru ca Dea m-a sunat sa-mi spuna ca la atelier vom face ingeri. Nu am facut niciodata ingeri, nici nu stiu sa-i fac, dar m-am echipat cu 2 pungi de ciocolata si m-am prezentat la atelier.
Nu ma asteptam sa cunosc atatea persoane talentate si dornice sa-si foloseasca mainile pentru a face ceva frumos. Una din ele este Laura Dumbrava, o persoana care zambeste mereu. Daca doriti sa o cunoasteti o gasiti in grupul "Fabricuta de idei".
Ce am facut eu acolo? Pai .. am aflat cum se fac figurinele din gips, chiar nu stiam cat de subtire trebuie sa fie pasta si cum se lucreaza cu matritele. Figurinele facute le-am lasat la uscat si le vom picta cand va avea loc urmatorul atelier de creatie. Apoi am facut o coronita pentru Craciun. V-am spus ca nu stiu sa fac ingeri si am suferit ca nu mi-am dus materiale de acasa, dar asta imi va fi invatatura de minte pentru data viitoare. Si am mai facut o "brosa" floare din hartie creponata.

Va mai fi o data viitoare? Sigur ca va fi, de fapt.. vor fi mai multe pentru ca incepand cu data de 3 Decembrie, in fiecare week-end va avea loc un atelier de creatie la salon Denise's. Fiecare atelier va avea o tema diferita, inca nu stiu despre ce va fi vorba. O sa va tin la curent cu detaliile.

Va las cu pozele ca sa va fac pofta de creatie. Eu sper sa veniti si voi la atelier ca sa ne putem cunoaste.
Baci!

PS: Pe masa am Manualul de medicina pt cadre medii, cana uriasa cu ceai de codite de cirese si ma pregatesc pentru examenul de maine. In ultimele zile nu am vrut sa ma gandesc la bijuterii, colete, posta si functionarele ei si sper sa ma intelegeti. Dupa ce trec cu bine de examen incepem razboiul impotriva celulitei.

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014