Sa testam Revicel

Azi am primit invitatia din partea Trender pentru a testa si a va vorbi despre un nou produs. Adica vom testa impreuna, pentru ca in noua campanie Trender si Revicel sunt oferite 2 produse: unul pentru mine si unul pentru o persoana aleasa de mine. Eu m-am gandit sa aleg o fata dintre cele care imi citesc blogul.

Ce este Revicel?

Este o crema anticelulitica care combină efectele pozitive ale extractului de ardei iute cu cel al algelor marine, rezultatul fiind arderea grăsimilor, eliminarea celulitei şi a vergeturilor şi asigurarea echilibrului biologic al pielii.
Extractul de ardei iute restabileste circulatia sangvina în timp ce extractul de alge marine accelereaza procesele naturale de regenerare, redand impreuna cu celelalte ingrediente active ale cremei fermitatea si elasticitatea pielii.


Crema anticelulitică Revicel contribuie la :
  • Diminuarea ţesutului adipos subcutanat, redistribuirea armonioasă a adipocitelor,  creşterea elasticităţii şi fermităţii pielii;
  • Regenerarea pielii îmbătrânite şi eliminarea depozitelor de toxine prin drenajul  sistemului limfatic;
  • Hidratarea pielii în mod corespunzator prin asigurarea necesarului de nutrienţi la nivel celular;
  • Întărirea ţesuturilor de consolidare şi conjunctive, diminuarea aspectului de coajă de portocală şi eliminarea celulitei persistente. (sursa)
Vi se pare tentant sau nu? 

Doar una din voi va putea testa crema, adica persoana care va lasa cel mai convingator comentariu. Trebuie sa-mi motivati de ce vreti sa testati crema anticelulitica Revicel.  Norocoasa o voi alege in data de 17.11 dupa ce va fi afisata lista celor 200 de trenderi acceptati in campanie.
Daca ati fost invitata sa participati la campania Trender, va rog sa nu va inscrieti la concurs.

Baci!

LE: Castigatoarea este Camelia

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014