1 year with Choco's Pretty Things

Pfff ... cel mai greu e inceputul, restul vin de la sine ... dar, cel mai greu, mi-e sa scriu postarea de azi.
Cam asa eram si acum un an cand habar nu aveam cum as putea incepe sa scriu prima postare pe blog.

A fost un an cu de toate.. Am inceput timid asa cum sunt si eu, uneori v-am si dezamagit cu postari promise si nevazute,alteori v-am pus zambetul pe fata cu giveaway-urile surpriza si.. azi trebuia sa sarbatoresc cu un giveaway, nu? Intr-o seara, m-am tot gandit pana tarziu in noapte cum va fi giveaway-ul acesta. S-au vrut 12 giveaway-uri timp de 12 zile, apoi m-am gandit sa premiez primele 12 fete care au lasat comentarii pe blog, mi-am notat planuri peste planuri in agenda. Socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, dar azi, de ziua blogului, trebuie sa fac ceva frumos, nu?

Drept premiu mult dorit vreau sa fie paleta de 88 farduri warm. E prima mea paleta "profi", paleta cea mai folosita din sertar, paleta despre care am scris cele mai multe postari si preferata mea dintre toate pe care le am.
Dar a cui sa fie? M-am gandit, m-am razgandit ... Sa fie 12, sa fie 3, sa fie .. v-as premia pe toate, dar nu am cum acum. In final, am ales persoana care a lasat cele mai multe comentarii pe blog (widgetul cu topul comentatorilor il gasiti sub lista de bloguri).Voua va multumesc ca ma cititi si va trimit 1000 de pupici de ciocolata!As fi vrut sa fie o postare mai frumoasa, dar azi nu am inspiratie.

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014