Tema pentru acasa: Cei mai simpli si mai lungi cercei

Adica cat de lungi vreti voi. Eu i-am facut pentru Ami si ei ii plac cerceii extra. Cand m-am apucat sa-i incropesc m-am gandit sa le fac si tutorial, poate vreti sa-i faceti si voi. Cu tot cu poze, cred ca mi-a luat 15 minute sa-i fac.

Materiale necesare:
- cleste pentru presat
- 2 tortite pentru cercei
- aproximativ un metru de lant (eu am folosit mai putin, dar depinde de cat de lungi vreti sa fie cerceii)
- 2 elemente de pus la capat - clip claw


Prima si prima data, am taiat cate doua bucati de lant in lungimi diferite.  Le-am grupat doua cate doua (una mai lunga, cealalta mai scurta) si le-am prins la un capat asa cum vedeti in urmatoarele poze.
 Mai trebuie doar sa atasam tortitele si va fi gata perechea de cercei.


Desfacem bucla tortitei, atasam clip claw-ul si inchidem bucla. Rezultatul final ... O pereche de cercei atat de lungi cat vi i-ati dorit.As vrea sa va mai arat cateva chestiute pe care le-am facut in ultimele zile.

Baci!

PS: Sunt in urma cu postarile, dar chiar nu reusesc sa pun ideile cap la cap. Am pregatit o postare despre demachiere, dar trebuie sa fac review cleanserului primit spre testare de la Liz Earle. I-am promis andreei ca ii arat poze (pe care trebuie doar sa le editez) cu fardurile TANF. Trebuie sa ma grabesc si cu postarea Revicel si sa anunt castigatoarea. Nici nu am reusit sa citesc comentariile la acea postare, abia am raspuns la 2 comentarii ieri.
In final, am 1000 de idei care se bat cap in cap.

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014