Cool as a cucumber

E numele paletei Wet n Wild cu care m-am machiat in seara asta.

Imi pregatesc videoclipul pentru concursul lui Koko, New Years Eve make-up. De 2 zile incerc sa ma filmez in diferite lumini ca sa stiu cum s-ar vedea mai bine machiajul. Sper ca maine sa fie o zi insorita si sa pot filma, nu de alta, dar mai sunt vreo doua zile in care ma pot inscrie. In asteptarea unei raze de soare in oglinda mea incerc diferite machiaje, pentru a putea avea pregatite produsele atunci cand voi filma, sa nu trebuiasca sa caut prin sertare. 


In seara asta ma indreptam spre lumea viselor, dar m-am impiedicat de scaunul de la masuta de machiaj si m-am oprit, asa ca am ajuns ca la ora 1 noaptea sa ma stramb in fata aparatului foto, iar la 2 noaptea sa scriu postarea aceasta. Prima postare pe anul acesta, prima postare dupa 3 saptamani, timp in care s-au intamplat destule lucruri noi in viata mea. Majoritatea bune sau, sa spunem, ca cele bune le-au eclipsat pe cele proaste. Sa trecem peste si sa va arat machiajul...In fotografie nu apar toate produsele folosite. Mai aveam de pus primerul ELF, mascara 2000 Calorie de la MaxFactor.Pentru ochi am folosit paleta Cool as a cucumber de la Wet n Wild si un mono de care m-am indragostit cand l-am vazut la Ami. Se pare ca nuanta de verde mai inchisa din trio este aceeasi cu nuanta Envy. Daca stiam nu mai cumparam si mono-ul.
Paletele Wet n Wild le puteti gasi aici.   Inca nu am avut timp sa editez pagina "Blog sale" a blogului, dar am pus pozele intr-un album pe Facebook. Mai am cateva produse de adaugat, printre care 3 palete si pigmenti NYX.Rujul este un mix intre cele 2 Pout Paint Sleek pe care le-am primit de la Ami si un ruj Wet n Wild.Va pupa Choco!

PS: M-am indragostit de dupe-ul beauty blender, l-am luat de pe ebay cu 7$ si a ajuns in aproximativ 2 saptamani.

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014