500 + V.Day Giveaway - Inchis

Va spuneam in postarea de azi ca spre seara revin cu o surpriza. Dupa cum va puteti da seama din titlu, este vorba despre un giveaway pentru a va multumi celor peste 500 de persoane care imi urmaresc blogul, dar si pentru ca urmeaza ziua indragostitilor.

M-am gandit la un premiu care sa va placa, dar nu va cunosc pe toate si nu am de unde sa stiu ce culori folositi pentru machiaj. Am ales pentru voi o paleta Sleek si un eyeliner Beauty UK, pe care castigatoarea si le va putea alege de pe site-ul Makeup-Shop.

Nuantele eyelinerelor le puteti vedea aici.  Mie imi place nuanta Sorceress. Dintre paletele Sleek am 5, le puteti vedea aici. Nu as putea spune care e preferata mea.


Regulile o sa fie simple:

1. Sa fiti follower al blogului.
2. Sa dati share acestei postari pe Facebook si sa-mi lasati link-ul.
3. Sa-mi spuneti care e paleta voastra preferata si care e nuanta de eyeliner care va face cu ochiul.
4. Sa completati formularul de mai jos.

Va puteti inscrie pana pe data de 19 Februarie, urmand ca pe 21 februarie sa anunt castigatoarea. Va rog sa respectati toate regulile, voi verifica inscrierile si voi elimina daca va fi cazul.
Premiul va fi trimis direct pe adresa castigatoarei dupa ce imi va trimite datele ei.

Va urez succes si ... Baci!


Update:
Nu mai scriu o postare separata pentru ca nu-si are rostul. Nu am verificat toate inscrierile pentru ca asta ar fi insemnat sa elimin jumatate, din cauza ca link-urile nu au fost corecte. |

De apreciat cele 2-3 fete care au anuntat prin comentariu ca nu sunt sigure daca au pus link-ul corect, au fost verificate si au trimis print screen sau au corectat link-ul.S-au inscris 333 de persoane, lista o puteti vedea aici.

Castigatoarea a fost aleasa cu ajutorul site-ului Random.org si este ...

Felicitari! Astept un mail de la tine pana joi seara, altfel voi fi nevoita sa aleg alta castigatoare.

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014